«Ενισχύω τον Βύρωνα» – Μια δράση που αφορά όλους μας

Το Βύρωνας.gr αντιλαμβανόμενο τη δυσμενή οικονομική κατάσταση της χώρας μας ξεκινάει μια προσπάθεια στήριξης της τοπικής αγοράς και αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για τη δημιουργία της δράσης «Ενισχύω τον Βύρωνα», που στόχο έχει το όφελος του καταναλωτή αλλά και την ενίσχυση των τοπικών καταστημάτων και επιχειρήσεων του Βύρωνα.

Σκοπός μας είναι με τη δική σας συμβολή να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε την προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων, προσελκύοντας το καταναλωτικό κοινό με μηνιαίες προσφορές, βοηθώντας έτσι τον δημότη να ανταπεξέλθει στις καθημερινές ανάγκες και υποχρεώσεις του.

Όλοι μπορούμε να κατανοήσουμε τα οφέλη που έχει η στήριξη της τοπικής αγοράς και πως η αλληλεγγύη μεταξύ μας είναι η μόνη λύση για να αντιμετωπίσουμε την κρίση.

Η δράση «Ενισχύω τον Βύρωνα» είναι ανοιχτή σε όποια τοπική επιχείρηση θέλει να συμμετέχει, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή οικονομική συναλλαγή για προβολή. Μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα καταχώρησης της προσφοράς σας, που θα βρείτε εδώ, και εμείς θα την αναρτήσουμε στη σελίδα μας.

Ενημέρωση: Η δράση «Ενισχύω τον Βύρωνα» αντικαταστάθηκε από την εκστρατεία «Ζω στο Βύρωνα! Ψωνίζω στο Βύρωνα!».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

8 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Μπράβο πολλή καλή η προσπάθεια σε αυτή την δύσκολη περίοδο και ελπίζω να έχει ανταπόκριση από τον κόσμο του Βύρωνα!!! Αν γίνετε, μπορείς να βάλεις και τα τηλέφωνα των καταστημάτων ;
Ευχαριστώ.

Alexander Feidas

Φυσικά και γίνετε Νίκο. Θα προστεθούν εντός της ημέρας.

Elli

Μπράβο! Εξαιρετική προσπάθεια! Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!

Sotiris Filippidis

Μπράβο! Θα φροντίσω να αναρτώ κάθε μήνα τις νέες προσφορές στο http://www.cleverspending.gr.

Sotiris Filippidis

(Χμ, βασικά τις δημοσίευσα ήδη. Θα προσπαθήσω να τις συμπληρώσω με τα τηλέφωνα, όταν τα βάλετε).

Alexander Feidas

Σωτήρη σε ευχαριστούμε για την πολύτιμη στήριξη σου στην προσπάθεια που κάνουμε.

Μαριάννα Καμπάνταη

Καλή επιτυχία σε όλους!!!