Έντονα προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων

Πηγή: dimosbyrona.gr

Έκκληση προς τους δημότες να μην κατεβάζουν τα σκουπίδια τους στους κάδους απορριμμάτων και να περιορίσουν όσο μπορούν την απόρριψή τους, απευθύνει ο Δήμος Βύρωνα, λόγω των καταλήψεων στους ΧΥΤΑ και τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης των απορριμματοφόρων (αμαξοστάσια), που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι σε όλους τους ΟΤΑ της χώρας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εργασιακή εφεδρεία και τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

Ήδη σε όλη τη χώρα έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα με την αποκομιδή των απορριμμάτων λόγω των συνεχόμενων αποκλεισμών, ενώ την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΑ πραγματοποιεί 24ωρη απεργία, συμμετέχοντας στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Η Δημοτική Αρχή Βύρωνα επισημαίνει ότι όσο διαρκούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους ΟΤΑ, είναι απαραίτητη η κατανόηση και η συνεργασία εκ μέρους των δημοτών και κυρίως των καταστηματαρχών, με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και της ευπρεπούς εικόνας της πόλης μας. Καλούνται, λοιπόν, οι δημότες λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην καθαριότητα μέχρι και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου να μην κατεβάζουν τα οικιακά απορρίμματα στους δρόμους, για την αποφυγή δημιουργίας εστιών μόλυνσης και δυσοσμίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια