Πρεμιέρα στο χάντμπολ με επεισόδια

Λίγο έλειψε να χαλάσει η εκπληκτική ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι φίλαθλοι της Ένωσης στο κατάμεστο κλειστό του Βύρωνα, όταν μισή ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης δημιουργήθηκε αναταραχή, με τους «κιτρινόμαυρους» να αποτρέπουν τα χειρότερα. Οπαδός της ΑΕΚ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε εναντίον του αθλητή του Δικεφάλου του Βορρά, Δημήτρη Τσακίρη, παρασύροντας δυο-τρία ακόμη άτομα. Αμέσως έσπευσαν να σβήσουν τη «φωτιά» παίκτες και τεχνικό τιμ της πρωταθλήτριας, δίνοντας τέλος στο δυσάρεστο γεγονός.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα και πιο συγκεκριμένα λίγα λεπτά πριν από το ημίχρονο τα νεύρα μεταφέρθηκαν στο παιχνίδι, μεταξύ των παικτών και του πάγκου, με αποτέλεσμα να μπει στο… χορό και η εξέδρα, αναγκάζοντας την ομάδα του ΠΑΟΚ να αποχωρήσει στα αποδυτήρια, για να επιστρέψει λίγα λεπτά μετά και να «κιτρινίζεται» από τον διαιτητή.

Ευτυχώς, τα πνεύματα ηρέμησαν ώστε να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας, ο οποίος ανέδειξε νικητή την ΑΕΚ με σκορ 27-20.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια