Κατέλαβαν το Δημαρχείο οι εργαζόμενοι στο Δήμο Βύρωνα

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Βύρωνα πραγματοποίησαν κατάληψη στο χώρο του Δημαρχείου διαμαρτυρόμενοι για τα βάρβαρα μέτρα  κυβέρνησης, Τρόικας, Δ.Ν.Τ και για την αντεργατική, όπως υποστηρίζουν, πολιτική της Δημοτικής Αρχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση εξέδωσαν  απαιτούν από την  Δημοτική Αρχή:

  • Να καταβληθεί στην ώρα της η μισθοδοσία των εργαζομένων στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.  Να σταματήσουν οι επανειλημμένες  καθυστερήσεις τη μισθοδοσία των εργαζομένων.  Να καταβληθούν στους εργαζόμενους τα χρήματα που τους οφείλει ο Δήμος ( υπερωρίες από το Φεβρουάριο του 2011,  αναδρομικά από συμβάσεις παρελθόντων ετών,  μέσα ατομικής προστασίας,  κλπ).
  • Να δεσμευτεί  ότι δεν περισσεύει κανένας εργαζόμενος στο Δήμο Βύρωνα και τα Νομικά Πρόσωπα. Ότι δεν θα  φτιαχτούν λίστες για  εργασιακή εφεδρεία  και δεν θα απολυθεί κανένας εργαζομένος.  Αντίθετα υπάρχουν υπηρεσίες του Δήμου που έχουν ανάγκη από μόνιμο προσωπικό π.χ καθαριότητα, Παιδικοί Σταθμοί.

Η κατάληψη θα συνεχισθεί και αύριο Παρασκευή το πρωί,  ενώ αύριο έχουν προκήρυξη και Στάση εργασίας από τις  12 μ, έως το τέλος ωραρίου διαμαρτυρόμενοι  για τα χαράτσια της  εφορίας καλώντας τους εργαζόμενους να μην τα πληρώσουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια