Απούσα από την καθημερινότητα η Δημοτική Αρχή

Καταγγελία κατοίκου του Βύρωνα για την κατάσταση που επικρατεί στο άλσος της Αγίας Τριάδας:

Όσοι πολίτες επισκέπτονται ακόμη το άλσος της Αγ.Τριάδας γνωρίζουν από “πρώτο χέρι” την εγκατάλειψη του από μέρους της δημοτικής αρχής. Σκουπίδια, διαλυμένοι πυροσβεστικοί κρουνοί, έλλειψη ηλεκτροφωτισμού (οι καμένες λάμπες δεν αντικαθιστώνται), πλημμελής αν όχι ανύπαρκτη συντήρηση σε παγκάκια και όργανα παιδικής χαράς και φυσικά το γνωστό αναψυκτήριο κλειστό μέχρι νεωτέρας.

Σήμερα μάλιστα χωρίς να φυσάει έπεσε ένα κομμάτι από τους πανέμορφους ευκαλύπτους που βρίσκονται στην πλευρά της Μεσολογγίου. Ευτυχώς ήταν Κυριακή και δεν είχαμε κάποιο σοβαρότερο ατύχημα εκτός των υλικών ζημιών παρακείμενου αυτοκινήτου.

Φυσικά κατά τον Δήμαρχο για όλα αυτά φταίει αποκλειστικά το μνημόνιο και η κυβέρνηση αφού ο ίδιος και οι υπηρεσίες του τα έχουν όλα καλώς καμωμένα. Οι πολίτες όμως που πράγματι υφίστανται καθημερινά τα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ΔΝΤ και τρόϊκας είναι σε θέση πλέον να καταλάβουν ότι η ανεπάρκεια και σε ορισμένες στιγμές η ανυπαρξία της δημοτικού έργου οφείλεται κύρια στην ίδια τη δημοτική αρχή χωρίς να υποτιμούν βεβαίως τον αντιλαϊκό περιορισμό της κρατικής χρηματοδότησης προς τον δήμο.

Αλήθεια τις ζημιές στον άτυχο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ποιος θα τις πληρώσει; Φαντάζομαι οι πολίτες μέσω δημοτικών τελών αφού είπαμε ο δήμαρχος τα έχει όλα καλώς καμωμένα.

ΚΟΣΜΑΣ ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια