Παρελθόν από τον Αθηναϊκό ο Κτιστάκης

Πηγή: gazzetta.gr

Μετά από μία άκρως πετυχημένη χρονιά στον πάγκο του Αθηναϊκού ο Γιάννης Κτιστάκης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, καθώς η συνεργασία των δύο πλευρών έληξε λόγω διαφοράς φιλοσοφίας.

Ο Γιάννης Κτιστάκης παρέμεινε για ένα χρόνο στο «τιμόνι» της ομάδας του Βύρωνα ως πρώτος προπονητής κατακτώντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. Μαζί του από την ομάδα αποχώρησε και ο μάνατζερ, Σωκράτης Ηλιάδης.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η διοικούσα επιτροπή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Sony Αθηναϊκού, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον προπονητή Γιάννη Κτιστάκη και τον Σωκράτη Ηλιάδη για την προσφορά τους και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους! Ο 43χρονος προπονητής και ο έμπειρος γενικός διευθυντής αποχωρούν από την οικογένεια του συλλόγου του Βύρωνα, αλλά όπως δήλωσε ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής, Νίκος Χαρδαλιάς, η προσφορά τους θα παραμείνει ανεξίτηλη στη μνήμη όλων των ανθρώπων της ομάδας που συνεργάστηκαν μαζί τους».

Ο Γιάννης Κτιστάκης δήλωσε για την αποχώρηση του από την ομάδα από την Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται με την Εθνική Γυναικών: «Σήμερα κλείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο της προπονητικής μου διαδρομής έπειτα από 5 χρόνια (2 στο ανδρικό και 3 στο γυναικείο) συνεχούς παραμονής μου στην οικογένεια του Αθηναϊκού. Στα χρόνια αυτά πανηγυρίσαμε, με το μεν ανδρικό, την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ, με το δε γυναικείο, 3 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα και την κατάκτηση του Eurocup καθώς και ένα απίστευτο σερί συνεχόμενων νικών. Σήμερα, μετά από αυτό το μακρύ ,κουραστικό, αλλά και συνάμα συναρπαστικό ταξίδι, φτάνουμε στο τέλος της συνεργασίας μας. Κάποιες διαφορές σχετικά με τη φιλοσοφία οργάνωσης και στελέχωσης της ομάδας δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω στο τιμόνι και την επόμενη χρονιά. Είμαι σίγουρος όμως ότι ο Αθηναϊκός δεν έχει φτάσει ακόμα στον τελικό προορισμό του που θα είναι η συμμετοχή του και η διακρισή του κάποια στιγμή στην Ευρωλίγκα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, πρώτον απ’ όλους, το Νίκο Χαρδαλιά για όλα όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα σ’ αυτή την ομάδα, η οποία αποτελεί δικό του δημιούργημα και αποτέλεσμα της αφοσίωσής του, αλλά και για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.

Επίσης τον Κώστα Πετρόπουλο,την Πόπη Αλιφραγκή, την Τερέζα Κανέλου, τον Κώστα Κρατημένο και το Δημήτρη Ταραζώνα που ως μέλη της Διοικούσας Επιτροπής στήριξαν το έργο μου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου Γιώργο Καράμβαλη και Κώστα Θαλασσινό, τους φυσ\τές Άκη Νικολαϊδη και Νατάσα Αποστόλου και ιδιαίτερα το γιατρό της ομάδας Δημήτρη Τσούκα για τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Ευχαριστώ τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου Αντώνη Καλκαβούρα, το φροντιστή Άρη Κατσούρα καθώς και το προσωπικό του γηπέδου την Ηλιάννα, το Λάμπρο και το Γιώργο.

Ένα πολύ μεγάλο ‘ευχαριστώ’ οφείλω και στο Σωκράτη Ηλιάδη , χωρίς την παρουσία, την εμπειρία και την εργατικότητα του οποίου, δεν θα είχα τη δυνατότητα να επιτύχω τους στόχους μου. Τέλος ευχαριστώ από καρδιάς τις παίκτριες και τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, γιατί αυτοί ήταν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές σε όλη αυτή τη μακρά πορεία και τους εύχομαι καλή συνέχεια, επαγγελματική επιτυχία και προσωπική ευτυχία».

Ο δήμαρχος Βύρωνα και πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Αθηναϊκο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε για τη συνεργασία τους: «Ένας κύκλος κλείνει, ένας κύκλος ανοίγει… Όλοι εμείς που απαρτίζουμε την οικογένειά του Αθηναϊκού αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, αυτούς τους δύο ανθρώπους που εργάστηκαν σκληρά, προσέφεραν σπουδαίες υπηρεσίες και με την μεθοδικότητα και τον επαγγελματισμό τους, συνέβαλαν τα μέγιστα σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας. Η πόρτα του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή για μελλοντική συνεργασία, τόσο για τον Γιάννη Κτιστάκη, όσο και για τον Σωκράτη Ηλίαδη, οι οποίοι, είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν, στο γυναικείο και στο ελληνικό μπάσκετ γενικότερα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια