Ο Δήμος Βύρωνα συμμετέχει στα Special Olympics

Πηγή: Δήμος Βύρωνα

Με μία ομάδα 25 εθελοντών, νεαρών συνδημοτών μας, ηλικίας 13 – 18 ετών, συμμετέχει ο Δήμος Βύρωνα στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics, που πραγματοποιούνται στη χώρα μας φέτος το καλοκαίρι. Μάλιστα, ο Δήμος Βύρωνα είναι ο μοναδικός Δήμος που συμμετέχει συντεταγμένα σε επίπεδο εθελοντών.

Από τις 25 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου, 7.500 αθλητές από 185 χώρες θα βρεθούν στην Αθήνα και θα λάβουν μέρος σε 22 Ολυμπιακού τύπου αθλήματα. Οι εθελοντές της πόλης μας πρόκειται να συνδράμουν στη διεξαγωγή των αγώνων ποδοσφαίρου, που θα πραγματοποιηθούν στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που το κορυφαίο αυτό γεγονός διεξάγεται στη χώρα μας, την πατρίδα του «ευ αγωνίζεσθαι».

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics, το κορυφαίο γεγονός στην πολύχρονη πορεία ενός παγκόσμιου κινήματος, ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, συναντήθηκε με τη Διευθύντρια και τη Συντονίστρια Εξυπηρέτησης του Προγράμματος Εθελοντισμού της Οργανωτικής Επιτροπής των Special Olympics, Μαρία Φαγογένη και Ιωάννα Αρχοντάκη αντίστοιχα και συζήτησαν τις λεπτομέρειες και τα στάδια συνεργασίας κατά τη διεξαγωγή των Αγώνων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια