Ολοκληρώνονται τα μαθήματα του Προγράμματος «Δια Βίου Μάθηση»

Πηγή: Δήμος Βύρωνα

Περισσότεροι από 200 σπουδαστές παρακολούθησαν φέτος το πρόγραμμα «Δια Βίου Μάθηση» στο Δήμο Βύρωνα, στο πλαίσιο του οποίου λειτούργησαν τμήματα Πληροφορικής, Αγγλικών και Ιταλικών, Θεμάτων Διατροφής και Ελληνικής Γλώσσας για αλλοδαπούς.

Η διδασκαλία έχει ήδη ολοκληρωθεί σε όλα τα τμήματα πλην του τμήματος Ελληνικής Γλώσσας όπου τα μαθήματα συνεχίζονται μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Το Πρόγραμμα «Δια Βίου Μάθηση» εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία στο Δήμο Βύρωνα τα τελευταία 8 χρόνια και μέσω αυτού έχουν εκπαιδευτεί περισσότεροι από 3.000 ενδιαφερόμενοι, ηλικίας άνω των 18 ετών, στην Πληροφορική, τις Ξένες Γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά), τη Διατροφή, τη Φωτογραφία, τον Κινηματογράφο και την Ελληνική Γλώσσα και Ιστορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ολοκλήρωση των κύκλων μαθημάτων οι σπουδαστές του προγράμματος λαμβάνουν επίσημη πιστοποίηση παρακολούθησης από το υπουργείο Παιδείας, που μοριοδοτείται από το ΑΣΕΠ και αποτελεί προσόν για την εργασία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια