Απέχουν από τον δημόσιο απολογισμό ΑΡ.ΠΑ., Στάση Βύρωνα και Χώρος Αναζήτησης

Χωρίς την συμμετοχή του Χώρου Αναζήτησης και Διαλόγου Βύρωνα, της Στάσης Βύρωνα και της Αριστερής Παρέμβασης Πολιτών Βύρωνα θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα το δημοτικό συμβούλιο στην αίθουσα του δημαρχείου, με θέμα το δημόσιο απολογισμό της δημοτικής αρχής.

Ο Χώρος Αναζήτησης και Διαλόγου Βύρωνα στην ανακοίνωσή του (δείτε εδώ) αναφέρει ότι:

«η δημοτική αρχή οργανώνει έναν υποτιθέμενο απολογισμό, για να βγει από την θεσμική υποχρέωση και δεν την ενδιαφέρει η ουσιαστική ενημέρωση και η συμμετοχή των πολιτών. Αντίθετα, δείχνει να την φοβάται και να την αποφεύγει. Σε αυτή την συζήτηση – παρωδία εμείς δεν θα λάβουμε μέρος ούτε θα δώσουμε άλλοθι με τη συμμετοχή μας  στη δημοτική αρχή, για την δήθεν επιδίωξή της για ενημέρωση και συμμετοχή των πολιτών»

Από την πλευρά της η Αριστερή Παρέμβαση, στην ανακοίνωσή της (δείτε εδώ), καλεί όλους τους δημοτικούς συμβούλους να απέχουν δηλώνοντας ότι:

«η συγκεκριμένη συνεδρίαση αποτελεί μια επικοινωνιακή φιέστα, την οποία εμείς δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας»

H Στάση Βύρωνα χαρακτηρίζει τον απολογισμό “παρωδία”  (δείτε εδώ) και δηλώνει οτι:

«υπ’ αυτές τις συνθήκες και προϋποθέσεις, δεν θα παραστούμε στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ.»

Να θυμίσουμε ότι ο Χώρος Αναζήτησης και Διαλόγου Βύρωνα ήταν αυτός που είχε ζητήσει αρχικά την διεξαγωγή του δημόσιου απολογισμού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια