Κινητοποιήσεις ξεκινούν οι εργαζόμενοι του Δήμου Βύρωνα

Κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Βύρωνα.  Οι κινητοποιήσεις θα ξεκινήσουν από αύριο με 3ωρες στάσεις εργασίας από 7-10 το πρωί και θα συνεχιστούν και την Πέμπτη. Τις ίδιες ώρες θα γίνουν συγκεντρώσεις των Εργαζομένων στο Δημαρχείο.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα, σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011, ομόφωνα αποφάσισε, παράλληλα με τη συμμετοχή μας στους γενικότερους αγώνες κατά της ολομέτωπης επίθεσης που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση, το Δ.Ν.Τ. και η Ε.Ε., κατά των εργαζομένων, την έναρξη των κινητοποιήσεων στο Δήμο Βύρωνα, διεκδικώντας:
  • Ενσωμάτωση όλων των Νομικών Προσώπων στο Δήμο. Αναβάθμιση των Υπηρεσιών του Δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
  • Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για να μη διαλυθούν οι Υπηρεσίες του Δήμου, λόγω μεγάλου αριθμού αποχωρήσεων, όχι στις ελαστικές σχέσεις εργασίας.
  • Κατάργηση της Δημοτικής Επιχείρησης Α.Ε. και μεταφορά του προσωπικού και των δραστηριοτήτων της στο Δήμο, εφαρμογή της Κλαδικής Σύμβασης της ΠΟΕ-ΟΤΑ στους εργαζόμενους της Δημοτικής Επιχείρησης.
  • Να μη δημιουργηθεί Ανώνυμη Εταιρεία για τον Πολιτισμό.
  • Άμεση καταβολή των δεδικασμένων οφειλών του Δήμου προς τους εργαζόμενους (σχολικούς φύλακες, Πνευματικό Κέντρο, Αθλητικό Οργανισμό).
Οι κινητοποιήσεις θα ξεκινήσουν με 3ωρες στάσεις εργασίας ΔΕΥΤΕΡΑ 31/1/2011 & ΠΕΜΠΤΗ 3/2/2011 από 7-10 το πρωί. Τις ίδιες ώρες θα γίνουν συγκεντρώσεις των Εργαζομένων στο Δημαρχείο.

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/2/2011 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των Σωματείων της περιοχής μας για την από κοινού αντιμετώπιση των παραπάνω θεμάτων.
Σε περίπτωση που δεν υπάρξουν θετικά αποτελέσματα οι εργαζόμενοι εκφράζουν την αποφασιστικότητά τους να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, μέσα από νέα Γενική Συνέλευση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια