Ο Α.Ο. Καρέα συμμετέχει στο ΤΟΡ 8 του Ping Pong

Πηγή: Α.Ο. Καρέα

Το Σάββατο11/12/2010 και Κυριακή 12/12/2010 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας διεξάγεται το πρωτάθλημα των κορυφαίων αθλητών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης όλων των ηλικιακών κατηγοριών της Ελλάδας το  ΤΟΡ 8.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η προκήρυξη της Ομοσπονδίας ,δικαίωμα συμμετοχής στο ΤΟΡ 8 έχουν: « Οι αθλητές και οι αθλήτριες κάθε ηλικιακής κατηγορίας που συμπεριλαμβάνονται στον συνημμένο πίνακα και έχουν θέση από 1η ως 8η στον Πίνακα Αξιολόγησης της κάθε ηλικιακής κατηγορίας της 31ης Οκτωβρίου 2010».

Σε αυτόν τον πίνακα η ομοσπονδία προσκάλεσε 4 νεαρούς αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Καρέα.

Εκπροσωπούμεθα στο ΤΟΡ 8 στην κατηγορία των Παμπαίδων με τους :

Δαμιάνη Ευστράτιο Νο 1 της κατάταξης

Βλαχάκη Νικόλαο Νο 8 της κατάταξης

Ράμμο Ιωάννη Νο9 της κατάταξης ,σε θέση αναπληρωματικού .

Στην κατηγορία των Παγκορασίδων :

Χριστίνα Σεβνταγιάν Νο 5 της κατάταξης .

Το πόσο σημαντικό είναι να συμμετέχει ένα δεκάχρονο παιδί που έχει δουλέψει σκληρά επί αρκετές ώρες καθημερινά κερδίζοντας τη συμμετοχή του σε μία τέτοια διοργάνωση δεν χρειάζεται να το σχολιάσουμε.

Αρκεί να υπογραμμίσουμε ότι θα αγωνιστεί ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές της Ελλάδας στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Στην κατηγορία των ανδρών ο Νο 1 αθλητής στην Ελλάδα Καλλίνικος Κρεάνκα και ο Νο 2 Παναγιώτης Γκιώνης  βάζουν απλά την υπογραφή τους για το τι σημαίνει ΤΟΡ 8 , για το τι σημαίνει καλύτερος, δίνοντας ειδική βαρύτητα στην ικανοποίηση των παιδιών που θα έχουν την τιμή να αγωνισθούν εκεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια