Νέα υπηρεσία: Newsletter αναγνωστών

    Αγαπητοί μας φίλοι,

    Στα πλαίσια της  διαρκούς βελτίωσης για την καλύτερη, εγκυρότερη και αντικειμενική ενημέρωση που έχει αναλάβει το Βύρωνας.gr, σας παρουσιάζουμε μία ακόμα νέα υπηρεσία, το «Newsletter αναγνωστών».

    Από σήμερα θα έχουμε στη διάθεση μας ένα newsletter λίγο διαφορετικό από αυτά που διαβάζαμε έως τώρα. Αυτό που πιστεύουμε ότι θα το κάνει να ξεχωρίζει είναι το περιεχόμενο του, το οποίο θα διαμορφώνεται από εσάς, τους αναγνώστες του Βύρωνας.gr.

    Είναι φανερό ότι θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί την ίδια συμμετοχική φιλοσοφία, που μας βοηθά να διαμορφώνουμε καθημερινά τα περισσότερα άρθρα των ειδήσεων μας. Αυτό άλλωστε είναι που έδωσε στο Βύρωνας.gr την ευθύνη και την ικανοποίηση της αντικειμενικής ενημέρωσης χιλιάδων Βυρωνιωτών όλων των ηλικιών.

    Κατά τον ίδιο τρόπο όλοι εμείς, που είμαστε ταυτόχρονα οι αναγνώστες και οι συντάκτες άρθρων του Βύρωνας .gr, θα μπορούμε να διαμορφώνουμε και το «Newsletter αναγνωστών» με την ίδια ευκολία.

    Ο τρόπος με τον οποίο θα γίνεται η σύνταξη του newsletter έχει «ανατεθεί» στο Google Analytics, όπου  στο τέλος κάθε μήνα  θα επιλέγει τα άρθρα με την μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα, που εσείς… «παραδιαβάσατε», και σύμφωνα με τα στατιστικά τους θα παρουσιάζονται στο «Newsletter αναγνωστών».

    Για να μην λέμε όμως πολλά, καλύτερα ας πάρουμε την πρώτη γεύση του «Newsletter αναγνωστών», όπως όλοι εμείς την διαμορφώσαμε τον μήνα Οκτώβριο, πατώντας εδώ.

    Για να γίνετε κι εσείς συνδρομητές της υπηρεσίας του “Newsletter αναγνωστών”, πληκτρολογήστε το email σας στην παρακάτω φόρμα και πατήσετε το πλήκτρο Εγγραφή. Έτσι τώρα κάθε μήνα θα λαμβάνετε στο email σας, τις αντικειμενικά σημαντικότερες ειδήσεις του Βύρωνα, που φιλοξενήθηκαν στο Βύρωνας.gr.

    Να ευχηθούμε ολόψυχα στο “Newsletter αναγνωστών” να διαβάζουμε για την περιοχή μας περισσότερες θετικές ειδήσεις και πολλές αξιόλογες επιτυχίες.

    Εγγραφείτε στο newsletter των αναγνωστών του Βύρωνας.gr



    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

    Εγγραφή σε ενημερώσεις
    Ειδοποίηση για
    guest

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    0 Σχόλια
    Ενσωματωμένα σχόλια
    Δείτε όλα τα σχόλια