Ηλυσιακός – Αθηναϊκός 1-0

Πηγή: athinaikosfc.gr

Την εκτός έδρας ήττα με 1-0 γνώρισε η ομάδα του Αθηναϊκού στο γειτονικό ντέρμπι της 9ης αγωνηστικής με αντίπαλο την ομάδα του Ηλυσιακού. Η φάση που έκρινε την εξέλιξη της αναμέτρησης έγινε μόλις στο 7′, όταν ο Καλούδης ανέτρεψε τον Παππά, που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον Τσαμούρη (ΣΔ Πειραιά) να υποδεικνύει πέναλτι και αποβολή. Ο Γαντζούδης ευστόχησε στο πέναλτι, οι γηπεδούχοι απέκτησαν και το αριθμητικο πλεονέκτημα και εν τέλει κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους 1-0.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Βακερλής, Χωραβάτης, Πουρνάρας, Ξένος, Γαντζούδης, Κολοβός, Μπασκόζος, Κόλτσης, Παππάς, Γκάγκας (74′ Τούσερτ), Μακρής (46′ Μπούρας (90′ Κοστογιάν))

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δημητρόπουλος, Ασημάκης, Παπαδόπουλος, Καλούδης, Καραμπάς, Μπελέρης (75′ λ. τρ. Μπλιάμπλιας), Ζαχαρόπουλος, Τασουλής (78′ Αρναρέλλης), Τσιώλης, Ζαφειράκης, Λυμπερόπουλος (54′ Χουρίδης)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια