Διακόπηκε η αποκομιδή σκουπιδιών στο Βύρωνα

Πηγή: Zougla.gr

Αποχή από την υπερωριακή τους εργασία πραγματοποιούν σήμερα και αύριο, 27 και 28 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Βύρωνα.

Οι εργαζόμενοι, με ανακοίνωσή τους, ζητούν από τη δημοτική αρχή την άμεση πληρωμή της υπερωριακής εργασίας προηγούμενων μηνών και τη διαβεβαίωση ότι θα καταβληθούν οι υπερωρίες του Νοεμβρίου αλλά και αυτές που θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο.

Επιπροσθέτως, δηλώνουν πως δεν είναι διατεθειμένοι να παρέχουν απλήρωτη εργασία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ Βύρωνας 26/11/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 27 & 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ.
ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΔΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ.
ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΥΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

Το Δ.Σ.

Πηγή εικόνας: Στάση Βύρωνα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια