Στον Αθηναϊκό η Σωτηρίου

Πηγή: Gazzeta.gr

Στον Αθηναϊκό θα αγωνίζεται και επίσημα η Κατερίνα Σωτηρίου, καθώς δικαιώθηκε από τον ΑΣΕΑΔ και παρέμεινε ελεύθερη από τις Εσπερίδες.

Η 26χρονη διεθνής φόργουορντ νιώθει δικαιωμένη από την έκβαση της υπόθεσης και ενθουσιασμένη που θα ενισχύσει την ομάδα στο σημερινό φιλικό με την Φ.Ε.Α. Θυμίζουμε ότι είχε έρθει σε διαμάχη με την προηγούμενη της ομάδα, καθώς δεν την άφηνε να αποχωρήσει, αφού είχε συμφωνήσει με τον Αθηναϊκό πριν ελευθερωθεί από τις Εσπερίδες.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Δήμαρχο Βύρωνα, κ. Χαρδαλιά και τον προπονητή μου Γιάννη Κτιστάκη, για τη στήριξη που μου παρείχαν όλο το καλοκαίρι. Αισθάνομαι δικαιωμένη για την απόφασή μου και ενθουσιασμένη που θα μπορέσω να ενισχύσω την ομάδα από το πρώτο φιλικό παιχνίδι. Εύχομαι να μπορέσω να συμβάλω τα μέγιστα στην εφετινή προσπάθεια και να βοηθήσω τον Sony Αθηναϊκός να πετύχει τους εφετινούς στόχους», δήλωσε χαρακτηριστικά για την έκβαση της υπόθεσης.

Ο προπονητής του Αθηναϊκού Γιάννης Κτιστάκης τόνισε ότι η αίσια έκβαση της υπόθεσης βοηθάει πολύ τον σχεδιασμό της ομάδας:

«Η αίσια έκβαση της υπόθεσης της Κατερίνας βοηθάει πολύ στην υλοποίηση του αρχικού μας σχεδιασμού, γιατί η παρουσία της θα μας δώσει μία ακόμη επιπλέον ποιοτική λύση στις θέσεις “3” και “4”».

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την οριστική συμφωνία της με την Κατερίνα Σωτηρίου. Μετά από σημερινή απόφαση του ΑΣΕΑΔ, η 26χρονη διεθνής πάουερ φόργουορντ έμεινε ελεύθερη από τις Εσπερίδες και αυτομάτως ενεργοποιείται και επισήμως η συνεργασία της με τον Sony-Aθηναϊκός».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια