Πυρκαγιά στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα

Πηγή: ΝewsIt.gr

Σοβαρές ζημιές σε χώρο οπου στεγάζεται το τμήμα ενόργανης γυμναστικής προκλήθηκαν απο την πυρκαγιά που ξέσπασε στις 10.25 το πρωί της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε την ώρα που γίνονταν εργασίες συντήρησης. Στο σημείο έσπευσαν 11 οχήματα της Πυροσβεστικής και 33 πυροσβέστες οι οποίοι μετά απο αρκετή ώρα κατάφεραν να θέσουν υπο πλήρη έλεγχο την πυρκαγιά.

Ευτυχώς η φωτιά δεν απείλησε καμία ανθρώπινη ζωή καθώς το γήπεδο ήταν κλειστό και δεν υπήρχε κόσμος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

3 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Κώστας Σταθόπουλος

Ο χώρος που έπιασε φωτιά δεν ήταν “αποθηκευτικός χώρος που φυλλάσονται στρώματα καρέκλες και άλλα υλικά” , ήταν ο Δημοτικός χώρος που είχε παραχωρηθεί σε αθλητικό σωματείο του Βύρωνα για να διεξάγονται μαθήματα ρυθμικής γυμναστικής, τραμπολίνο, κ.λ.π. Μετά την πυρκαγιά καταστράφηκε όλος ο εξωπλισμός καήκε ο χώρος και τώρα τα παιδία που γυμνάζονταν εκεί είναι άστεγα . Αυτή είναι η αλήθεια και δεν ισχύει “υλικές ζημιές στον αποθηκευτικό χώρο” αλλά πλήρης καταστροφή των υποδομών για την λειτουργία των τμημάτων ρυθμικής γυμναστικής και τραμπολίνο στον Βύρωνα . Παρακαλώ οφείλετε να αναφέρετε την πηγή που σας ενημέρωσε ότι πρόκειται για αποθηκευτικό χώρο .
Κώστας Σταθόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Βύρωνα

shape

Κύριε Σταθόπουλε σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Το άρθρο διορθώθηκε.

Τα περισσότερα ειδησεογραφικά και αθλητικά site αναφέρουν ότι πρόκειται για αποθηκευτικό χώρο, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω. Αυτά ήταν η πηγή μας.

gazetta.gr
zougla.gr
SentraGoal.gr

Υ.Γ.: Η πηγή του κάθε άρθρου αναφέρετε κάτω αριστερά από τον τίτλο του.

Κώστας Σταθόπουλος

Είναι σαφέστατο το μήνυμά σας. Ευχαριστώ για την λεπτότητα που δείξατε.