Δόξα Βύρωνα-Ορφέας Αιγάλεω 3-0

Πηγή: doxavirona.blogspot.com

Καλή εμφάνιση και νίκη με σκορ 3-0 για την ομάδα Δόξας Βύρωνα κόντρα σε αυτή του Ορφέα Αιγάλεω στο ουδέτερο γήπεδο της Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης.

Η Δόξα κατά διαστήματα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ενθουσίασε τον αρκετό κόσμο που ήταν σήμερα στο γήπεδο. Μόλις στο 18′ το σκορ άνοιξε ο Νταλιάνης με πλασέ έπειτα από ωραία ασσίστ του Studzienny. Το 2-0 έτυχε στο 75′ ο Χαλβατζής έπειτα από όμορφη ατομική ενεργεία ενώ το 3-0 πέτυχε στο 80′ ο Τσαβδαρόπουλος με τον ίδιο τρόπο.

Να αναφέρουμε ότι η Δόξα είχε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη μεγαλύτερο σκορ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Μέσα σε αυτές και το δοκάρι του Νταλιάνη μόλις στο 9′.

Διακριθέντες όλοι οι παίχτες της Δόξας με κορυφαίους τους Ανδριόπουλο, Νταλιάνη, Χαλβατζή, Ρόπα, Τσαβδαρόπουλο, και Καραλαγα.

Η Δόξα αγωνίστηκε με τους:
Γεωργούλας, Χαλβατζής, Studzienny, Στάικος (79′ Λεβέντης), Παπαδάτος, Ρόπας, Καραλαγας, Τσαβδαρόπουλος (88′ Βασιλείου), Λουσαράκης, Ανδριόπουλος, Νταλιάνης (82′ Καραλαγας).

Ποδοσφαιριστές της δόξας που αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα ήταν οι Νταλιάνης 33′, Στάικος 62′, Χαλβατζής 78′.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια