Ενημερωτικές συναντήσεις με τους γονείς από τους Παιδικούς Σταθμούς Βύρωνα

Πηγή: Δήμος Βύρωνα

Στο πλευρό των γονέων βρίσκεται και φέτος η Διεύθυνση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βύρωνα, σε μια προσπάθεια να ενημερώσει την οικογένεια για τον τρόπο που μπορεί να χειριστεί το άγχος του αποχωρισμού και την προσαρμογή των παιδιών προσχολικής ηλικίας στο νέο τους περιβάλλον.

Ήδη πραγματοποιήθηκε η πρώτη ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, με θέμα «Όταν ο μπαμπάς και η μαμά δεν είναι μαζί μου». Η ψυχολόγος της Υπηρεσίας Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης Μαριλίνα Μπαδικιάν συζήτησε με τους γονείς θέματα που αφορούν στην προσαρμογή των παιδιών και τους έδωσε χρήσιμες συμβουλές.

Οι ενημερωτικές συναντήσεις με τους γονείς θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα. Στο πλαίσιο αυτό, το παιδαγωγικό προσωπικό των παιδικών σταθμών θα ενημερώνει τους γονείς για θέματα που τους απασχολούν, όπως: η γλωσσική ανάπτυξη και τα προβλήματα λόγου των παιδιών, οι δυσκολίες στη συμπεριφορά, η υπερκινητικότητα, το διαζύγιο και ο χωρισμός κ.ά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια