Ελευθερία Αρβανιτάκη και Τάνια Τσανακλίδου στο Θέατρο Βράχων

Πηγή: Φεστιβάλ Βύρωνα

Στις 12 Ιουλίου η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Τάνια Τσανακλίδου ενώνουν τις δυνάμεις τους και τις φωνές τους στο Θέατρο Βράχων στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βύρωνα.

Οι ίδιες δίνουν τη δικιά τους ερμηνεία σε όλα αυτά που τους έχουν φέρει κοντά με τον τίτλο της μουσικής τους παράστασης, το «Του Ονείρου Η Αύρα Μας Ενώνει».

«Συναντηθήκαμε πριν χρόνια όταν και οι δύο ψάχναμε τον δρόμο μας. Έκτοτε πέρασε πολύς καιρός, όμως κάθε φορά που κλέβαμε λίγο χρόνο για μας, μοιραζόμασταν μυστικά και όνειρα. Καμιά φορά και φόβους..

Λέγαμε κάποια στιγμή να φτιάξουμε μια ωραία παράσταση! Δε βιαζόμασταν. Ήρθε μόνο του και με τρόπο φυσικό.

Φέτος το καλοκαίρι ταξιδεύουμε παρέα. Παίρνουμε όπλο τα τραγούδια μας, συντρόφους μας οχτώ υπέροχους μουσικούς και με το νου και την καρδιά πάμε να βρούμε τους φίλους μας, να θυμηθούμε το όνειρο, αυτό που από παλιά μας ένωνε. Καλή μας συνάντηση.»

Στο πλευρό τους θα βρεθεί ένα λαμπρό επιτελείο μουσικών που αποτελείται από τους Αλέξανδρο Κτιστάκη στα τύμπανα, τον Γιάννη Κυριμκυρίδη στο πιάνο, των Θωμά Κωνσταντίνου στο ούτι, το λαούτο και το μπουζούκι, τον Δημήτρη Μπαρμπαγάλα στις κιθάρες, τον Θέμη Νικολούδη στο βιολί και την τρομπέτα, τον Αλέξανδρο Παρασκευόπουλο στο μπάσο, τον Άγγελο Πολυχρόνου στα κρουστά και τον Τάκη Φαραζή στο πιάνο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια