Ο Γρηγόρης Κατωπόδης νέος επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας «Στάση Βύρωνα»

Πηγή: Στάση Βύρωνα

Ο καθηγητής Γρηγόρης (Άκης) Κατωπόδης είναι ο νέος επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας «Στάση Βύρωνα», τον οποίο η γενική συνέλευση των μελών την Τρίτη 1 Ιουνίου 2010, εξέλεξε ομόφωνα. Την πρόταση υποστήριξε και ο μέχρι σήμερα επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα Κώστας Σταθόπουλος.

Ο Άκης Κατωπόδης είναι λαμπρός εκπαιδευτικός, με αγώνες πολλών ετών για την παιδεία. Υπήρξε δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα την περίοδο 1990-94. Έχει πάρει μέρος σ’ όλα τα κινήματα για την αναβάθμιση της ζωής στην πόλη και για τα δικαιώματα των κοινωνικά αδυνάτων, καθώς και για την προστασία του Υμηττού. Πιστεύει στην ανάδειξη του ρόλου της Αυτοδιοίκησης ως έπαλξης της κοινωνικής αλληλεγγύης, ιδιαίτερα σήμερα που τα οικονομικά προβλήματα οξύνονται και οι κοινωνικές ανισότητες πληθαίνουν από την κρίση και τις αντιλαϊκές κυβερνητικές πολιτικές.

Δήλωση υποστήριξης Κώστα Σταθόπουλου

«Η ομόφωνη εκλογή του Γρηγόρη (Άκη) Κατωπόδη ως επικεφαλής της Πρωτοβουλίας μας «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ», αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να υλοποιήσουμε τις αποφάσεις της συνέλευσής μας . Όλοι μαζί μέλη και φίλοι της «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ» θα βρεθούμε δίπλα στον νέο επικεφαλής μας στην πορεία προς τις Δημοτικές εκλογές του Νοέμβρη 2010 .»

Δήλωση υποστήριξης Πάνου Τριγάζη

«Χαιρετίζω την ανάδειξη του αγωνιστή Γρηγόρη (Άκη) Κατωπόδη ως επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας «Στάση Βύρωνα», η οποία έχει ήδη επιτελέσει σημαντικό έργο ως χώρος δράσης, ριζοσπαστικών ιδεών, καθώς και ένωσης της πολιτικής με τον πολιτισμό.

Ο Άκης θα έχει την έμπρακτη υποστήριξή μου στο δύσκολο αλλά ελπιδοφόρο έργο που αναλαμβάνει ως πρώτος μεταξύ ίσων, σε μια παράταξη που έχει πολλά αξιόλογα στελέχη και εκπροσωπεί ένα ισχυρό ρεύμα κοινωνικά και οικολογικά ευαίσθητων πολιτών μέσα στην κοινωνία του Βύρωνα. Ένα ρεύμα που πρέπει να δυναμώσει και να βγει σημαντικά ενισχυμένο από τις εκλογές του Νοεμβρίου.»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια