Δικαιουλάκος: “Ευχαριστώ όσους με στήριξαν και κλάψαμε μαζί”

Πηγή: Basket Net

Ο Αθηναϊκός «χαράμισε» μόλις δύο γραμμές για να ανακοινώσει το τέλος της συνεργασία με τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο, τον προπονητή που οδήγησε την ομάδα του Βύρωνα από το κλειστό της Εργάνης στη κορυφή της Ευρώπης αλλά ο ίδιος, δεν κρατάει καμία κακία σε κανέναν! Και ας μην του είπαν ούτε ένα «ευχαριστώ» για όσα πρόσφερε στην ομάδα.

Ο άκρως ταλαντούχος, κόουτς έχει γυρίσει από χθες σελίδα και προς το παρών, δίνει όλη του τη προσοχή στην εθνική Λετονίας μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σήμερα ωστόσο, έσπευσε με δήλωση του στο Τύπο να ευχαριστήσει τους πάντες.

Αναλυτικά αναφέρει:
«Έπειτα από δυο χρόνια απίστευτων συγκινήσεων και συλλογή τροπαίων, έφτασε η ώρα όπου η μοίρα του προπονητή συναντάει το πεπρωμένο του. Φεύγω από τον Αθηναϊκό αφήνοντας ένα πολύ μεγάλο μέρος της καρδιάς μου στους ανθρώπους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους μα ακόμα περισσότερο με την φιλία τους. Πλέον ο Αθηναϊκός έχει πολύ γερές βάσεις, τόσο αγωνιστικές όσο και οργάνωσης, στελεχωμένος με τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους σε όλες τις θέσεις ώστε να μην δημιουργείται κάποιο αναντικατάστατο κενό.

Ο μόνος αναντικατάστατος είναι ο πρόεδρος ο Νίκος Χαρδαλιάς τον οποίο όλοι θα πρέπει να στηρίζουμε διότι διαφαίνεται ως ο μοναδικός ο οποίος μπορεί να βγάλει το Ελληνικό γυναικείο μπάσκετ από την ανυποληψία και την μετριότητα. Προσωπικά θα είμαι πάντα στο πλευρό του, όπως και στην ομάδα όποτε χρειαστεί διότι ανθρώπους σαν κι αυτούς σπάνια συναντώ.

Ευχαριστώ όλους όσους με στηρίξανε, με αγκαλιάσανε, πανηγυρίσανε κλάψανε μαζί μου, τις παίχτριες οι οποίες από την πρώτη στιγμή πίστεψαν στο “αδύνατο”, και κυρίως όλους τους συνεργάτες μου οι οποίοι ήταν οι αφανείς ήρωες αυτών των μεγάλων επιτυχιών σε αυτά τα δυο χρόνια. Επίσης ευχαριστώ το σύνολο των ΜΜΕ και των φιλάθλων, για την αποδοχή, τη στήριξη, το αγκάλιασμα της ομάδας. Ένιωσα και νιώσαμε πως ο Αθηναϊκός έγινε -όχι άδικα- η γυναικεία ομάδα κάθε Έλληνα φίλαθλου. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα και στον επόμενο συνάδελφο προπονητή».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια