Αποχώρησε από την παράταξη Κόνσουλα ο Δημήτρης Δάρρας

Πηγή: Αυτοδιοίκηση

Την ανεξαρτητοποίηση και αποχώρησή του από την παράταξη «Βύρωνας: Ανάπτυξη – Προοπτική» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κόνσουλα, ανακοίνωσε προχθές το βράδυ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Βύρωνα, ο πρώην αντιδήμαρχος (επί δημαρχίας Ρογκάκου) και επί 12 χρόνια δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Δάρρας.

Η ανακοίνωση της αποχώρησής του συνοδεύτηκε από καταγγελίες για «απαράδεκτες συμπεριφορές» στελεχών της παράταξης του Παναγιώτη Κόνσουλα απέναντι «σε εργαζομένους που πλήττονται από τα άδικα μέτρα της Κυβέρνησης».

Η ρήξη στις σχέσεις των δύο ήρθε σε μια περίοδο δυσχερή για τον Παναγιώτη Κόνσουλα, ο οποίος εκτός από την επίσης πρόσφατη διαφοροποίηση της πρώην γραμματέως της παράταξής του και σημαντικό στέλεχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ Τζίνας Αναγνωστοπούλου, αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες, την αποστασιοποίηση πρώην υποψηφίων και συνεργατών της παράταξής του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
Βύρωνας 1/06/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Βύρωνα συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας απαιτώντας από τη Δημοτική Αρχή να δώσει θετική απάντηση στα αιτήματα των εργαζόμενων που είναι:
Μεταφορά όλων των Νομικών Προσώπων και των Εργαζόμενων στο Δήμο.
Κλείσιμο της Δημοτικής Επιχείρησης και μεταφορά των αρμοδιοτήτων, των πόρων και των Εργαζομένων στο Δήμο.
Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και όχι συμβασιούχων με ημερομηνία απόλυσης.
Αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Σήμερα 1η Ιουνίου 2010, πραγματοποιήσαμε για μια ακόμη φορά στάση εργασίας 7- 9 π.μ. και συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο αποκλείοντας την είσοδο σε αυτό. Ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Χαρδαλιάς αποφεύγει να δεσμευτεί για τα ζητήματα αυτά και να τα ικανοποιήσει.
Σε μια περίοδο που η οικονομική κρίση αφορά και το δήμο Βύρωνα η ένταξη όλων των Νομικών Προσώπων και της Δημοτικής Επιχείρησης στο Δήμο θα εξοικονομούσε χρήματα καθώς θα περιόριζε δαπάνες (μισθοδοσία αιρετών, ενοίκια, κ.λπ.), θα συνέβαλε στην καλύτερη αξιοποίηση του προσωπικού, θα αναβάθμιζε τη λειτουργία τους αφού θα υπήρχε ένα ενιαίο κέντρο χάραξης πολιτικής στο δήμο που είναι το δημοτικό συμβούλιο.
Ο Δήμος Βύρωνα, ο δημόσιος, κοινωνικός χαρακτήρας τον οποίο πρέπει να έχει, οι πολίτες του δήμου, δεν επωφελούνται από τη συνέχιση της λειτουργίας των ξεχωριστών νομικών προσώπων και της δημοτικής επιχείρησης. Αντίθετα συμφέρον όλων είναι να ενταχθούν όλα στο δήμο.
Οι εργαζόμενοι θα κλιμακώσουμε πιο δυναμικά τον αγώνα μας μέχρι να δοθούν λύσεις στα αιτήματά μας.

Το Δ.Σ.