Φεστιβάλ Βύρωνα 2010

Ενημέρωση: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φεστιβάλ Βύρωνα, δείτε το άρθρο Φεστιβάλ Βύρωνα 2010: Όλα όσα πρόκειται να δούμε

Έχουμε λάβει αρκετά μηνύματα από φίλους οι οποίοι μας ζητάνε να  δημοσιεύσουμε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ του Δήμου Βύρωνα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 7 Ιουνίου – 4 Αυγούστου στο Θέατρο Βράχων. Δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό καθώς το πρόγραμμα πρόκειται να ανακοινωθεί επίσημα την Δευτέρα 31 Μαϊου.

Η πληροφόρηση που έχουμε μέχρι στιγμής βασίζεται σε πηγές του internet και αφορά μόνο συγκεκριμένες εκδηλώσεις, τις οποίες αναδημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη:

ΙΟΥΝΙΟΣ

ΙΟΥΛΙΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημέρώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ

Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί επίσημα σε συνέντευξη τύπου την Δευτέρα 31 Μαϊου! Οι παραπάνω πληροφορίες έχουν δημοσιοποιηθεί από τις εταιρίες παραγωγής του κάθε συγκροτήματος και του κάθε καλιτέχνη και οι πιο πολλές είναι ακριβείς, πλην της 25ης Ιουνίου μια και η αγαπημένη μας Cesaria, την προηγούμενη εβδομάδα εισήχθη ξαφνικά στο νοσοκομείο για μια σοβαρή επέμβαση που δεν θα της επιτρέψει τελικά να έρθει στο Φεστιβάλ μας!

shape

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση κ.Χαρδαλιά. Οι πληροφορίες προστέθηκαν στο άρθρο.