Οι Maraveyas Ilegal στο Θέατρο Βράχων

Πηγή: Mix Grill

Ξεκινάει απόψε το Φεστιβάλ Βύρωνα με την συναυλία του Κώστή Μαραβέγια και των Μaraveyas Ιlegal, στο Θέατρο Βράχων στις 9.00 μ.μ.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, ένας από τους πιο προικισμένους και ξεχωριστούς δημιουργούς της νέας γενιάς με την αστείρευτη ενέργεια, την θετική αύρα και το ανεξάντλητο κέφι, ταξιδεύει στην Ελλάδα και μας καλωσορίζει όλους στον αισιόδοξο, πολύχρωμο, ρυθμικό αλλά και μοναδικά ταλαντούχο κόσμο του.

Αποτελεί από μόνος του ξεχωριστό είδος για την ελληνική μουσική πραγματικότητα. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δημιούργησε το δικό του ρεύμα στον χάρτη της ελληνικής δισκογραφίας, ένα ισχυρό ρεύμα που μεγαλώνει με εντυπωσιακά αυξανόμενο ρυθμό και αγκαλιάζει κοινό από όλες τις ηλικίες και με ευρύτερες μουσικές προτιμήσεις, που τον ακολουθεί φανατικά σε κάθε του εμφάνιση.

Στο πρόγραμμα του παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, με ιδιαίτερη έμφαση στη νέα του δουλειά, «Welcome to Greece», που περιλαμβάνει τραγούδια που ήδη έχουν γνωρίσει θερμή υποδοχή, όπως το «Άσε με να μπω» και το «Δυο Γυναίκες», αλλά φυσικά δεν θα λείψουν και παλιότερες του επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό, όπως το «Δε ζητάω πολλά» και το «Που να βρω μια να σου μοιάζει». Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται από κάποιες διασκευές-έκπληξη που παρουσιάζονται από την εξαιρετική και ευφάνταστη μπάντα του, Maraveyas ilegal, αλλά κι από κάποια από τα τραγούδια που ετοιμάζει για την καινούρια του δουλειά τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό και θα διαμορφωθούν επίσης από την αμφίδρομη και ζωντανή σχέση που δημιουργείται σε κάθε παράσταση μεταξύ δημιουργού και κοινού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια