Ολυμπιάδα Λ. – Αθηναϊκός 44-72

Πηγή: Αθηναϊκός Α.Σ. Γυναικείο Μπάσκετ

Το 16-0 έκανε ο Αθηναϊκός εχθές στη Λάρισα, όπου νίκησε 72-44 (22-38) την Ολυμπιάδα. Ο χρόνος συμμετοχής που πήραν οι μικρές, Βελούδου και Κικιβαράκη, αγωνίστηκαν και οι δύο από 7 λεπτά, ήταν το σημαντικότερο κέρδος για την ομάδα του Αθηναϊκού. Το παιχνίδι δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής αφού η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη, τόσο βαθμολογικά όσο και σε δυναμικότητα.

Ο προπονητής της ομάδας, μοίρασε το χρόνο στις υπόλοιπες τόσο όσο χρειαζόταν για να μην χάσει ο Αθηναϊκός το ρυθμό του αλλά και για να ξεκουραστούν αυτές που έχουν το? βάρος στα περισσότερα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η αποστολή θα επιστρέψει σήμερα από τη Λάρισα και αύριο τόσο ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος όσο και οι παίκτριες – εκτός των δύο τραυματιών Λύμουρα και Ντέιβις – που έχουν επιλεγεί θα συμμετάσχουν στο All Star Game που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Καλλιθέας.

Τα δεκάλεπτα: 12-21, 22-38, 33-57, 44-72.
Διαιτητές: Ζαγορίδης – Τζιβελεκίδου.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Λ. (Γεωργοπούλου): Σουλτάνη 6, Άμπραμζον 11, Κυριτσάκα 14, Παπαθωμά, Ρέκιε 7, Σολωμού, Δήτη 2, Κοντονάσιου, Πόντρουγκ 4.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δικαιουλάκος): Καλέντζου 2, Βελούδου 4, Χατζηνικολάου 6, Βολονάκη 11 (2), Σούλις 7 (1), Πετρονίτε 17, Σαρέγκου 8, Γουίγκινς 10 (2), Κεχαγιά 5 (1), Κοσμά, Χαλικιά, Κικιβαράκη 2.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια