Bραβείο «Καλύτερης Δημιουργίας» απέσπασε το Περίπτερο του Δήμου Βύρωνα

Πηγή: Δήμος Βύρωνα

Το βραβείο «Καλύτερης Δημιουργίας» απέσπασε το Περίπτερο του Δήμου Βύρωνα για την ολοκληρωμένη, λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωσή του, στην 7η Διεθνή Έκθεση Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δημοσίου ? Κοινωνικού Τομέα και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων «POLIS 2009», που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Το αναμνηστικό δίπλωμα τιμής απένειμε στο Δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Γ. Χαρδαλιά ο Διευθύνων Σύμβουλος της HELEXPO Α.Ε. Θέμης Καρτσιώτης, ο οποίος συνεχάρη τα μέλη της αποστολής για το αποτέλεσμα της παρουσίας του Δήμου Βύρωνα στην Διεθνή Έκθεση.

Όμως, ο Δήμος Βύρωνα απέσπασε και άλλη μία διάκριση: Αποτελεί το μοναδικό Δήμο της Αττικής, ο οποίος πλέον ανήκει στο Gold Club της HELEXPO, καθώς συμμετείχε για τέταρτη συνεχή φορά στη Διεθνή Έκθεση.

Τη χρυσή κάρτα μέλους παρέδωσε στον Υπεύθυνο Ανακύκλωσης του Δήμου Βύρωνα Γιάννη Μαυρίκη ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Ιωάννης Γκογκοζώτος. Εκτός των άλλων, ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του μαρτυρικού Δήμου Ακανθούς, των κατεχομένων της Κύπρου, καθώς και με αντιπροσωπεία της Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων της Κύπρου, ενώ συναντήθηκε και με το Πρόεδρο του Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων για τη Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και Δήμαρχο Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου ? Καψάλη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια