Αθηναϊκός: Απουσίες ενόψει Μπεσίκτας

Πηγή: Sportime.gr

Ο Αθηναϊκός μπορεί να πέρασε στους «32» του Eurocup, νικώντας την Ερεβάν, τώρα όμως θα παλέψει με την Μπεσίκτας για την πρώτη θέση του 6ου ομίλου της διοργάνωσης.

Ωστόσο η ομάδα του Τζώρτζη Δικαιουλάκου, δεν θα πάει άθικτη στον αγώνα της Πέμπτης καθώς Καλέντζου, Ουίγκινς και Σούλις δεν θα αγωνιστούν ενώ επανέρχεται η Χατζηνικολάου.

Ο κόουτς της ομάδας μίλησε σε αθλητικό site τονίζοντας: “Θέλουμε να δούμε πως θα είμαστε με τις απουσίες. Νομίζω και η Μπεσίκτας θα έχει μια απώλεια. Αυτή της Αμερικανίδας Σέιλς. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και έχουμε το προβάδισμα. Επειδή έχει ανακατευτεί η τράπουλα θα παίξει ρόλο ποια ομάδα θα έχει ρυθμό”. Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος έκανε και μία σύγκριση σε σχέση με το ματς της Τουρκίας στο οποίο ο Αθηναϊκός έχασε 80-75. “Έχουμε βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με εκείνο το ματς. Έχουμε καλύτερη χημεία ενώ είμαστε πιο προσεκτικοί, όσον αφορά τα λάθη”.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου (σε 4 παιχνίδια): 1. Αθηναϊκός 7, 2. Μπεσίκτας 7, 3. Ερεβάν 6, 4. Τσεβακάτα 4.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια