Έμεινε στο μηδέν ο ΑΘΝΕ

Πηγή: Αθηναϊκός F.C. 1917

O Αθηναϊκός αγωνίστηκε με την απουσία του ενός βασικού του αμυντικού, του Στρατή αλλά και του Ζαφειράκη, ο όποιος αγωνιστικέ στο β΄ μέρος ως αλλαγή, λόγω ίωσης. O Αθηναϊκός αγωνίστηκε απέναντι σε μια ομάδα διόλου αδύναμη που βρίσκεται άξια ψηλά στην βαθμολογία, αφού έχει καταφέρει να κερδίσει όλα τα όντος έδρας παιχνίδια.

Η ομάδα του Βύρωνα είχε την υπεροχή, με κλασικότερες ευκαιρίες κυρίως με τους Μπιτιλη (ο οποίος αποχώρισε λόγω τραυματισμού) και Σταυρου με κυριότερη το σουτ του δεύτερου στο τέλος του αγώνα, που αποσόβησαν οι αμυντικοί του Κεραυνού.

Στο γήπεδο της Γλυφάδας βρεθήκαν 150 φίλοι του Αθηναϊκού. Οι άνθρωποι του Αθηναϊκού δεν θεωρούν το 0-0 καταστροφή καθώς ο Αθηναϊκός παραμένει πρώτος και αήττητος και το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μηλιώνης, Μπίνας, Βουρλούμης, Αλεξόπουλος, Μπελέρι, Ζίζηλας, Μπιρμπίλι, Μανταδάκης (90′ Καραμπάς), Σταύρου, Σπέρτος (65′ Ζαφειράκης), Μπίτιλης (75′ Παναγόπουλος).

O Αθηναϊκός αγωνίστηκε απέναντι σε μια ομάδα διόλου αδύναμη που βρίσκεται άξια ψηλά στην βαθμολογία, αφού έχει καταφέρει να κερδίσει όλα τα όντος έδρας παιχνίδια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια