Πάνω από 2.000 στο τελευταίο αντίο…

Πηγή: GOALDAY

Περισσότεροι από 2.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού απέδωσαν φόρο τιμής στον Παρασκευά από τον Βύρωνα και τον Αποστόλη από την Ηλιούπολη που έφυγαν τόσο άδοξα από τη ζωή. Τους αποχαιρέτησαν όπως τους άρμοζε χθες το μεσημέρι στο Δημοτικό Κοιμητήριο Βύρωνα και όπως θα ήθελαν.

Ο αδερφός του Πάρη, όταν το πλήθος άρχισε να χειροκροτά στη θέα του τυλιγμένου με τη σημαία του Παναθηναϊκού φέρετρου, φώναξε δυνατά: «Πάμε όλοι τον ύμνο για τον Πάρη» και αμέσως οι φωνές ενώθηκαν μέχρι την ταφή. Το πανό που βρισκόταν στην είσοδο από τη «Θύρα 13 Βύρωνα» έγραφε «Πάρη κοντά μας, για πάντα στην καρδιά μας», ενώ τα στεφάνια από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, τον Ενιαίο Φορέα, τη «Θύρα 13», την ΠΑΛΕΦΙΠ, τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο, το δήμαρχο Βύρωνα και τα άλλα «πράσινα» club της Ελλάδας ήταν πάνω από 50 μαζί με αυτά των άλλων ομάδων, που αποδείκνυαν ότι μπροστά σε τέτοιο πόνο δεν υπάρχουν διαφορές.

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσαν το «παρών» οι Αντώνης Αντωνιάδης, Κώστας Αντωνίου, Φάνης Βουτσαράς, Θόδωρος Γεωργόπουλος και από τον Ερασιτέχνη ο Νίκος Πλυτάς και ο αρχηγός της ομάδας πόλο, Φάνης Κουντουδιός. «Εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία φορά που δυο παιδιά χάνουν άδικα τη ζωή τους στην άσφαλτο για την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό» τόνισε ο αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ.

Με διαφορά μίας ώρας ακολούθησε και η ταφή του Απόστολου με την ιαχή «αδέρφια κοντά μας, για πάντα στην καρδιά μας» να ραγίζει την ατμόσφαιρα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια