Και η Χατζηνικολάου στο Βύρωνα

Ακόμη μια έμπειρη παίκτρια θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά με τη φανέλα του πρωταθλητή Αθηναϊκού. Ο λόγος για την Όλγα Χατζηνικολάου, που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στους πρωταθλητές, αφήνοντας ύστερα από τέσσερα χρόνια της Εσπερίδες.

«Ανοίγω μια καινούρια σελίδα στην καριέρα μου. Πάω στην πρωταθλήτρια ομάδα και είμαι σίγουρη ότι θα κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας. Ένας από τις βασικότερους λόγους γι? αυτή μου την απόφαση ήταν και το γεγονός ότι, ο Αθηναϊκός έχει πάντα υψηλούς στόχους. Θέλει να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Καθοριστική ήταν και η παρουσία του Τζώρτζη Δικαιουλάκου. Είναι ένας προπονητής που γνωρίζω πολύ καλά και είναι χαρά μου που θα συνεργαστούμε. Χαίρομαι ακόμα γιατί θα συνεργαστώ και με έναν άνθρωπο, τον δήμαρχο Βύρωνα και ισχυρό άνδρα του Αθηναϊκού, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια κάνει πολύ καλή δουλειά», είπε αρχικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αθηναϊκού, μην ξεχνώντας το παρελθόν της. «Οφείλω ένα ευχαριστώ στον πρόεδρο των Εσπερίδων κ. Μουζούκη και στην πρώην ομάδα μου για τα χρόνια που περάσαμε μαζί».

Ο τεχνικός των πρωταθλητριών, Τζώρτζης Δικαιουλάκος σχολίασε για την απόκτηση της Χατζηνικολάου. «Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες αθλήτριες της Εθνικής με πολλούς τίτλους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι βέβαιος ότι με την παρουσία της ο Αθηναϊκός θα ανέβει ένα σκαλί παραπάνω. Η Όλγα είναι μια εξαιρετική αθλήτρια αλλά και ένας άνθρωπος με ήθος και ποιότητα».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Αθηναϊκού, Νίκος Χαρδαλιάς, τόνισε: «Προχωράμε βάσει του σχεδιασμού που είχαμε κάνει αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Ο Αθηναϊκός με την παρουσία του και τις επιλογές του στις μεταγραφές δείχνει ότι έχει όραμα, πλάνο, αλλά και τον τρόπο να μετουσιώνει σε πράξεις τις σκέψεις του. Δεν σταματάμε εδώ, η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή».

Πηγή: http://www.sportnet.gr/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια