Δράσεις για την προστασία του Υμηττού

Ο δήμος Καισαριανής και η Εθελοντική Δασοπροστασία Δήμου Καισαριανής διοργανώνουν τη Δευτέρα 15 Ιουνίου συγκέντρωση και συναυλία για την προστασία και την υπεράσπιση του Υμηττού στο χώρο του πυροφυλακίου της Καισαριανής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο δήμος και οι εθελοντές αγωνίζονται “για να μπει τέλος στα σχέδια του ΥΠΕΧΩΔΕ και το Π.Δ. για την υποβάθμιση του τελευταίου όρθιου δάσους της Αττικής”.

Στόχος των συμμετεχόντων είναι η υπεράσπιση του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των παιδιών και των επόμενων γενιών. “Για να γίνει ο Υμηττός Εθνικός Δρυμός, μνημείο της ιστορίας της φύσης και του πολιτισμού με απόλυτη προστασία και απαγόρευση κάθε οικονομικής και εμπορικής δραστηριότητας στον πυρήνα και τα όρια του.  Για να μην περάσει κανένας αυτοκινητόδρομος από προστατευόμενες περιοχές. Για την ζωή και την αξιοπρέπεια μας που απειλούνται από τους μεγάλο-εργολάβους, τα οικοδομικά συμφέροντα, τους άφρονες, επιλήσμονες πολιτικούς και τις πολιτικές τους που περιφρονούν τη ζωή, τη φύση και την υγεία μας” προστίθεται στην ανακοίνωση.


Πηγή: http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=50202

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια