Άκη Κατωπόδη στηρίζει η «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Βύρωνα : Δύναμη Ελπίδας»

Με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της «Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Βύρωνα : Δύναμη Ελπίδας», Αλέξης Σωτηρόπουλος, δήλωσε οτι στον επόμενο γύρο των δημοτικών εκλογών θα στηρίξει τον Άκη Κατωπόδη και την παράταξη «Στάση Βύρωνα».

Στην ανακοίνωση τονίζει οτι η απόφαση αυτή πάρθηκε με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια και με γνώμονα το καλό της πόλης μας και οχι για κομματικούς λόγους.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ

Η παράταξή μας από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα δήλωσε κατ` επανάληψη ότι ο Βύρωνας βιώνει μία γκρίζα πραγματικότητα και χρειάζεται αλλαγή δημοτικής αρχής.

Για τον λόγο αυτό καταθέσαμε σαφείς προτάσεις για την πόλη μας και για τα προβλήματα που την ταλανίζουν και ένα διαφορετικό σχέδιο διοίκησης του δήμου μας. Μακριά από περιχαρακώσεις, προκαταλήψεις και διαιρέσεις του παρελθόντος, απαγκιστρωμένοι από κομματικά γρανάζια και μηχανισμούς επιδιώξαμε την ενότητα και την μέγιστη δυνατή σύνθεση, συστράτευση και συνεργασία για το καλό της πόλης μας και την επίτευξη των στόχων μας που σχετίζονται μ` αυτήν και μόνο.

Την πρότασή μας υπό αντίξοες συνθήκες και όρους εμπιστεύτηκαν και στήριξαν περίπου 3.000 συμπολίτες μας, που μας έταξαν στη θέση της αντιπολίτευσης για την προσεχή δημοτική περίοδο. Τους ευχαριστούμε και με αυτή την ευκαιρία για την εμπιστοσύνη τους και δεσμευόμαστε να συνεχίζουμε να παλεύουμε για τις ίδιες αρχές και αξίες που από την πρώτη στιγμή εξαγγείλαμε και υπηρετούμε.

Την προσεχή Κυριακή στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών καλούμαστε πλέον να επιλέξουμε την επόμενη δημοτική αρχή μεταξύ των δύο υποψηφιοτήτων που προκρίθηκαν από τους πολίτες στις 18-5-2014.

Χωρίς να τρέφουμε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωση μας να πάρουμε θέση και να στηρίξουμε, συνεπείς προς όσα επαγγελόμαστε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, την αλλαγή δημοτικήw αρχής και πολιτικής στο δήμο μας.

Κάτι τέτοιο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υπηρετηθεί από την παράταξή του κ. Γώγου, που αποτελεί συνέχεια της σημερινής δημοτικής αρχής και στελεχώνεται κατά βάση από τα ίδια πρόσωπα που διοικούν επί 12 έτη το δήμο μας.

Επιλέγουμε κατά συνέπεια να στηρίξουμε κριτικά στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής τον Άκη Κατωπόδη και την παράταξη «Στάση Βύρωνα», απ` την οποία αναμένουμε να υπηρετήσει την αλλαγή στο δήμο μας, να αλλάξει τα κακώς κείμενα και, ιδίως, να στηρίξει τους δεινά δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, κάτι που δεν έπραξε η απερχόμενη δημοτική αρχή.

Διευκρινίζουμε, τέλος, ότι σε καμία περίπτωση η στήριξη αυτή δεν είναι άνευ όρων, δεν επικροτεί την προσπάθεια κομματικής εκμετάλλευσης της ψήφου των συνδημοτών μας και δεν επιτρέπουμε σε κανένα να αξιοποιήσει την κριτική αυτή στήριξη μας που δίνεται με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια και με γνώμονα το καλό της πόλης μας για κομματικούς λόγους. Μας ενδιαφέρουν οι συμπολίτες μας και η πόλη μας και μόνο αυτοί.

Για την παράταξη
Δημοτική Κίνηση Πολιτών Βύρωνα : Δύναμη Ελπίδας

Ο επικεφαλής
Αλέξης Σωτηρόπουλος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια