Π. Κουρουμπλής: “Παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις μου”

Επιστολή σχετικά με την παρερμηνεία των δηλώσεών του κατά την πρόσφατη επίσκεψή του, στα ΚΑΠΗ του Δήμου Βύρωνα, έστειλε ο Βουλευτής Β’ Αθήνας Π. Κουρουμπλής, προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στην επιστολή του ο κ. Κουρουμπλής αναφέρει οτι κατά την επίσκεψή του παρερμηνεύτηκαν κάποιες από τις δηλώσεις του, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει σε ποιες δηλώσεις αναφέρεται.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

Επιστολή του κοιν. εκπροσώπου και βουλευτή Β΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κουρουμπλή προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Δήμου Βύρωνα

Επειδή κατά την επίσκεψή μου στα ΚΑΠΗ του Δήμου Βύρωνα στις 9/1/2014, παρερμηνεύθηκαν κάποιες δηλώσεις μου, τονίζω ότι προσωπική μου θέση και του ΣΥΡΙΖΑ είναι η στήριξη κοινωνικών δομών όπως τα ΚΑΠΗ, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», τα Κέντρα Υποστήριξης ΑμεΑ και κάθε άλλη κοινωνική δραστηριότητα που αναχαιτίζει τα φαινόμενα της νέας φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού και του ρατσισμού.

Θέση του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπική μου την οποία εξέθεσα τόσο κατά την επίσκεψή μου στο Δήμο Βύρωνα αλλά και σε επισκέψεις μου σε άλλους Δήμους,  είναι ότι η τοπική αυτοδιοίκηση τους δύσκολους αυτούς καιρούς πρέπει να στηρίζει και να υποστηρίζει με απόλυτη προτεραιότητα τις παραπάνω κοινωνικές δομές.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Κουρουμπλής
Κοιν. Εκπρόσωπος – Βουλευτής Β΄ Αθήνας  ΣΥΡΙΖΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια