Κρούσματα στάσης πληρωμών από τον Δήμο Βύρωνα

Το Σάββατο και την Κυριακή 16 & 17/4 δεν έγινε η προγραμματισμένη αποκομιδή απορριμμάτων στο Δήμο Βύρωνα, λόγω έλλειψης χρημάτων για τα καύσιμα.

Δεν είναι μόνο αυτό, το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα κρούσματα, που δείχνουν ότι και στο δήμο εφαρμόζεται η στάση πληρωμών προς τους οφειλέτες με πρώτο θύμα τους εργαζόμενους.

Αυτά και άλλα περιστατικά καταγράφει με ανακοίνωσή της η Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα.

Για να δείτε την ανακοίνωση πατήστε εδώ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ

Η πολιτική αλητεία έχει και αυτη τα όρια της! Κουραστηκαμε να παρακολουθουμε μια ομάδα συμπλεγματικών και ιδεοληπτικών “παραγόντων” της τοπικής μας κοινωνίας, τοσο απροκάλυπτα και συκοφαντικά να ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ!!! Ως εδω πλέον…Η μη αποκομμιδη σκουπιδιών το ΣΚ έγινε όχι λόγω έλλειψης χρημάτων για καυσιμα αλλά λόγω έλλειψης καυσίμων!!! Τα σχετιικά εντάλματα τα οποία έχουν υποβληθεί από τις 23 Μαρτίου για έλεγχο στην Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου παραμένουν ανυπόγραφα λόγω έλλειψης προσωπικού και φόρτου εργασίας των υπηρεσιών της Επιτρόπου, με αποτέλεσμα η ΕΚΟ να αδυνατεί να προχωρήσει στην προμήθεια καυσίμων αν πρωτα δεν πληρωθει…με βαση αυτό το γεγονός και λόγω της πρωτοφανούς συγκυρίας και για να μην μείνει η πόλη χωρίς αποκομμιδη σκουπιδιών προχωρήσαμε προληπτικά παντα σε μικρες περικοπές δρομολογίων, αρχής γενομένης από το ΣΚ! Οχι γιατι δεν εχουμε λεφτα για καυσιμα αλλά επειδη τα εντάλματα παραμενουν παρα τις πιεσεις μας στο γραφείο της Επιτρόπου..η κατάσταση αυτη δεν ειναι πρωτογνωρη τους τελευταίους μηνες , μια και οι νεες διατάξεις του Καλλικράτη επιβάλλουν την πλήρη αλλαγή των διαδικασιών διαχείρησης των πιστώσεων τών ΟΤΑ, χωρίς να εχει υπάρξει η καταλληλη υποδομή σε μεσα από τα συναρμόδια Υπουργεια Εσωτερικών και Οικονομικών…προβλήματα που εχουν επισημανθει εδώ και καιρό από όλους όσους εμπλεκόμαστε σε επίπεδο ΟΤΑ στα ζητηματα καθημερινής διαχειρισης προβληματων και παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες! Προβλήματα που θα γίνουν ακόμα πιο έντονα στο άμεσο μέλλον αν συνεχιστεί η παράλογη και παράνομη μείωση των θεσμοθετημενων από το κρατος πόρων και επιχορηγησεων προς τους Δήμους που βιώνουμε τους τελευταίους μηνες! Μειώσεις που με αλλοθι την δημοσιονομικη κατασταση της χωρας, οδηγούν σε οικονομικό αδιέξοδο και απειλούν με οικονομικη κατάρευση όλους τους Δήμους της Ελλάδας…Επιτέλους καποιοι πρέπει να αντιληφθουν την σοβαρότητα της καταστασης και να πάψουν με λάσπη και λαϊκισμούς να παραπλανούν τους πολίτες του Βύρωνα, πόσο μάλλον όταν ολα αυτά τα χρόνια καταψηφίζουν τα παντα στο Δημοτικό Συμβούλιο(όπως για παραδειγμα ΟΛΑ τα εργα που έχουν γίνει και γίνονται) και αρνουνται να συνεισφέρουν δημιουργικά με εφικτες προτάσεις στην βελτίωση της ποιότητας ζωης στην πόλη μας!

Νίκος Χαρδαλιάς