Ολοκληρώθηκαν οι δωρεάν εμβολιασμοί ανασφάλιστων παιδιών στον Βύρωνα

Πηγή: dimosbyrona.gr

Δωρεάν εμβολιασμούς σε ανασφάλιστα παιδιά πραγματοποίησε πρόσφατα ο Δήμος Βύρωνα, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς προς τους δημότες, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Κοινωφελή μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Αποστολή Άνθρωπος».

Το πρόγραμμα δωρεάν εμβολιασμών ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Πολυδύναμο Κέντρο Πρόνοιας (ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης) υπό την επίβλεψη της αναπληρώτριας καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Αθηνών Υπατίας Αναγνωστοπούλου και του Αντιδημάρχου Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χρίστου Γώγου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν έξι εθελοντές από την οργάνωση «Άνθρωπος» και δύο παιδίατροι, με επικεφαλής την επίκουρη καθηγήτρια Παιδιατρικής κ. Παπαευαγγέλου, οι οποίες διενήργησαν τους εμβολιασμούς.

«Στόχος και μέριμνά μας μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες είναι, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Δήμου Βύρωνα, να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο και με κάθε μέσο τις οικογένειες που έχουν ανάγκη και να σταθούμε στο πλευρό των ευπαθών ομάδων, αποδεικνύοντας ότι η αλληλεγγύη μπορεί να δράσει ‘κατασταλτικά’ απέναντι στην κρίση», επισημαίνει ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, τονίζοντας παράλληλα ότι πρόθεση του Δήμου είναι να στηρίξει και να δώσει συνέχεια σε κάθε δράση κοινωνικής αλληλεγγύης και πρόνοιας.

Στη συνέχεια του προγράμματος για τις αναμνηστικές δόσεις των παιδιών αυτών, καθώς επίσης και για όσα παιδιά δεν μπόρεσαν να παραστούν λόγω του καύσωνα, αναφέρθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χρίστος Γώγος, δίνοντας «ραντεβού» τον Οκτώβριο για τη συνέχιση των εμβολιασμών, ενώ ευχαρίστησε όλο το προσωπικό που συνέβαλε στην προσπάθεια αυτή.

Όπως είπε, «η προσπάθεια του Δήμου μας τόσο μέσω του Προγράμματος ‘Αγκαλιάζω’ όσο και με όλες τις προσπάθειες του τομέα Πρόνοιας και Κοινωνικής πολιτικής, είναι να ανακουφιστούν οι ευπαθείς ομάδες, κι όλα αυτά έχοντας την απόλυτη στήριξη του Δημάρχου της πόλης Νίκου Χαρδαλιά».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια