Ελευθερία Αρβανιτάκη και Μπάμπης Στόκας στο Θέατρο Βράχων

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Μπάμπης Στόκας αρχίζουν το τραγούδι στο Θέατρο Βράχων, σε μία συναυλία«παραμένοντας εραστές των απροσδόκητων συναντήσεων και της επόμενης έκπληξης» όπως λένε χαρακτηριστικά οι ίδιοι.

Οι εικόνες που κουβαλούν στο μυαλό τους, ο καθένας ξεχωριστά, αυτό το καλοκαίρι θα τις ταιριάξουν, θα τις ξεδιπλώσουν παρέα και θα φτιάξουν μια μουσική ιστορία, πάντα πιστοί στη μεγάλη τους αγάπη: τη μουσική και το τραγούδι.

Χωρίς ενορχηστρωτικές πολυπλοκότητες, χωρίς ηλεκτρισμό και λούπες, με τη φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη να απλώνει και να ξεδιπλώνει τα μεγάλα της, τα αληθινά τραγούδια, χωρίς χρονολογική σειρά αλλά δίχως να αφήνει καμιά της στιγμή απ’ έξω, και με την μοναδική ικανότητα του Μπάμπη Στόκα, να ταξιδεύει το κοινό τόσο μέσα από ηλεκτρικούς δρόμους όσο και σε αυθεντικά λαϊκά ακούσματα, η συναυλία των δύο ερμηνευτών αναμένεται να αφήσει το δικό της στίγμα στην ιστορία της μουσικής.

Info:
Που: Θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη”
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 12€ / Ταμείο: 15€
Ώρα έναρξης: 21.30
Προπώληση εισιτηρίων: Public, Livetickets.gr , Ticketservices.gr και στα Ταμεία Δήμου Βύρωνα – Δάφνης – Υμηττού 210 7609340 & 350

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια