Εγκαίνια πρότυπου πολυχώρου αναψυχής “Κατερίνα Κουγιά”

Πηγή: Ναυτεμπορική

Σημείο αναψυχής και καλαισθησίας δημιουργήθηκε δίπλα στον Υμηττό χάρη στην αποκλειστική χρηματοδότηση της Νομαρχίας Αθηνών. Ο Πρότυπος Πολυχώρος Αναψυχής «Κατερίνα Κουγιά» που βρίσκεται έναντι του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρέα, εγκαινιάζεται το Σάββατο 10 Οκτωβρίου και ώρα 6.30 το απόγευμα. Πρόκειται για έναν χώρο με έκδηλη την καλαισθησία αλλά και αισθητή την ασφάλεια, που προσφέρεται για περίπατο και προσφέρει με τη σειρά του στα μικρά παιδιά την ευκαιρία να παίξουν και να χαρούν στις παιδικές χαρές και στην γεμάτη πράσινο και υδάτινο στοιχείο έκτασή του.

Την πρόσκληση για τα εγκαίνια, απευθύνουν οι Νομάρχης Αθηνών, Γιάννης Σγουρός και ο Δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του Πρότυπου Πολυχώρου Αναψυχής «Κατερίνα Κουγιά» (έναντι Ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Καρέα) το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 6.30 μ.μ.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση παραδίδουμε στους κατοίκους της γειτονίας του Καρέα τον ολοκαίνουργιο πρότυπο πολυχώρο «Κατερίνα Κουγιά», έναν καλαίσθητο και ασφαλή χώρο περιπάτου, παιχνιδιού και αναψυχής με παιδικές χαρές, υδάτινα στοιχεία και χώρους πρασίνου δίπλα στον αγαπημένο μας Υμηττό!
Ένα έργο πλήρως χρηματοδοτούμενο από την Νομαρχία Αθηνών.

Οι εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους ξεκινούν από τις 6.00 μ.μ. στον πολυχώρο και στην συνέχεια στις 8.00 μ.μ., σε νέα εκδήλωση στην ιστορική πηγή του Καρέα (Λ. Καρέα και 28ης Οκτωβρίου), παραδίδουμε τα έργα ανάπλασης της Λεωφόρου Καρέα στους κατοίκους της γειτονίας.

Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια