Ξεκίνησε το Πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην πόλη μας με άθληση και πολιτισμό»

Πηγή: dimosbyrona.gr

Ξεκίνησε η πρώτη περίοδος του Προγράμματος «Καλοκαίρι στην πόλη μας με άθληση και πολιτισμό» για τα παιδιά του Δημοτικού στον Βύρωνα, η οποία ολοκληρώνεται στις 29 Ιουνίου. Το πρόγραμμα διοργανώνει για τρίτη χρονιά ο Δήμος Βύρωνα και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού και θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Ιουλίου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να παίξουν, να διασκεδάσουν και να μάθουν, μέσα από ποικίλες δραστηριότητες που συνδυάζουν τον αθλητισμό, το παιχνίδι και τη γνώση (ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ, χαντ-μπωλ, γυμναστική, παραδοσιακός και σύγχρονος χορός, εκπαιδευτικά παιχνίδια, θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική, προβολή ταινιών).

Η δεύτερη περίοδος είναι 2-13 Ιουλίου και η τρίτη 16-27 Ιουλίου. Το κόστος συμμετοχής είναι 90 ευρώ για κάθε περίοδο. Για τα παιδιά που συμμετέχουν στην πρώτη περίοδο και θέλουν να συμμετέχουν και σε δεύτερη, το κόστος για τη δεύτερη περίοδο είναι 60 ευρώ.

Για την εγγραφή των παιδιών είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης. Οι εγγραφές συμμετοχής συνεχίζονται καθημερινά από τις 7 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, στα «Άστρα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια