Πρωταθλητής και πάλι ο Αθηναϊκός

Πηγή: sport24.gr

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Αθηναϊκός επικράτησε του Παναθηναϊκού στην παράταση με 76-69 (58-58κ.α.) και κατέκτησε το πρωτάθλημα για τέταρτη διαδοχική χρονιά.

Από τις νικήτριες εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Κατερίνα Σωτηρίου, η οποία σημείωσε 24 πόντους, ενώ η Χατζηνικολάου πρόσθεσε 15.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να μην επιτρέψει στον σύλλογο του Βύρωνα να επιβάλει το παιχνίδι του και διεκδίκησε μέχρι το τέλος του αγώνα τη νίκη. Η Αριστέα Μαγκλάρα τέσσερα δευτερόλεπτα πριν το τέλος με δύο εύστοχες βολές έκανε το 58-58, με τις Καλέντζου και Χατζηνικολάου να μην καταφέρνουν στην εκπνοή να δώσουν στον Αθηναϊκό τη νίκη.

Στην παράταση, όμως ο Αθηναϊκός κατάφερε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα με 76-69 και πανηγυρίσει το πρωτάθλημα για τέταρτη διαδοχική φορά.

Αθηναϊκός (Ζευγώλης): Καλέντζου 10(2), Λύμουρα 9(1), Χατζηνικολάου 15, Κωτσοπούλου 5, Σωτηρίου 24, Κεχαγιά 5, Χαλικιά, Περοστίγισκα 6, Κυριακοπούλου 2.

Παναθηναϊκός (Σιαμαντούρα): Τσακιρίδου, Βλάνη, Σπαθάρη 9, Μαγκλάρα 10, Κοσμά 15, Χαβαλέ 5(1), Σουίαρς 8 (1), Ντέλβα 19 (10 ριμπ.), Σλούκα 3(1), Χριστινάκη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Kostas Stefanakis

αφου πηρε και το 4 πρωταθλημα σερι καιρος ειναι ο δημαρχος να διαλυσει την ομαδα οπως εκανε και με το χαντμπωλ του αθηναικου στους αντρες και να αρχισει να πληρωνει κανεναν εργαζομενο του δημου βυρωνα που πληρωνοντασι καθυστερημενα και πολλες φορες μενουν απληρωτοι διοτι προηγουντε οι γυναικες του αθηναικου.επιτελους ας κοιταξει τον δημο και οχι την ομαδα.