Ενημερωτική ημερίδα για τον καρκίνο του προστάτη από τον Δήμο Βύρωνα

Πηγή: dimosbyrona.gr

Ενημέρωση για τον καρκίνο του προστάτη πραγματοποιούν την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου ο Δήμος Βύρωνα και η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Υποστήριξης Ατόμων που Εμπλέκονται με τον Καρκίνο “Μείνε Δυνατός”, στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Νέα Ελβετία” (πρώην Λουΐζα), στις 6 το απόγευμα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Ογκολόγος – Ακτινοθεραπεύτρια Δέσποινα Κατσώχη και ο Χειρουργός – Ουρολόγος Σπύρος Γκούβαλης θα αναφερθούν στην ενημέρωση και την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη. Πιο συγκεκριμένα, θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν στα συμπτώματα, τους τρόπους διάγνωσης, αλλά και την αντιμετώπιση της νόσου. Παράλληλα, οι ειδικοί ψυχολόγοι της οργάνωσης “Μείνε Δυνατός” θα αναφερθούν στη σημασία και την αναγκαιότητα της ψυχοκοινωνικής υποστήριξης των ατόμων που νοσούν αλλά και του περιβάλλοντός τους. Τέλος, ο ιδρυτής της οργάνωσης Παναγιώτης Μιχαήλ θα μοιραστεί με τους παρευρισκόμενους την προσωπική του εμπειρία με τον καρκίνο.

Ο καρκίνος του προστάτη αποτελεί παγκοσμίως την πέμπτη συχνότερη μορφή καρκίνου, ενώ είναι ο δεύτερος σε συχνότητα διάγνωσης στους άνδρες, γεγονός που καθιστά απαραίτητη την ενημέρωση και την πρόληψη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη, δείτε το ενημερωτικό έντυπο κάνοντας κλικ εδώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια