Κλιμάκωση κινητοποιήσεων από ΠΟΕ-ΟΤΑ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην συνεδρίασή της που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής και μετά τις ραγδαίες εξελίξεις ποινικοποίησης και καταστολής των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αποφάσισε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με αποχή κάθε εργασίας το Σαββατοκύριακο, 48ωρη απεργία τη Δευτέρα και Τρίτη, συμμετοχή στην 48ωρη γενική απεργία στις 19 και 20 Οκτωβρίου και συνέχιση καταλήψεων σε όλες τις δημοτικές κτιριακές υποδομές.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, αναλυτικά:

Συνάδελφοι,

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην συνεδρίασή της που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής και μετά τις ραγδαίες εξελίξεις ποινικοποίησης και καταστολής των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αποφάσισε:

  1. ΑΠΟΧΗ από κάθε εργασία για το ΣΑΒΒΑΤΟ 15 και ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 για όσους εργάζονται υπερωριακά και 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ για όσους έχουν κανονική βάρδια εργασίας.
  2. Προκηρύσσει 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ για τη ΔΕΥΤΕΡΑ 17 και ΤΡΙΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011.
  3. Συνεχίζεται ο πολύμορφος αγώνας με καταλήψεις όλων των Δημοτικών Γκαράζ, Δημαρχείων, Πολεοδομιών, Κ.Ε.Π. και όλων των Δημοτικών κτιρίων.

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ !!!

Συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά στην 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011, με προσυγκέντρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την ΤΕΤΑΡΤΗ στις 10.30 το πρωί, στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα).

Η αγωνιστική ανατροπή της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής που «πασχίζει να μας σώσει», ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ, είναι μονόδρομος.

Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ… ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑΣ !!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος Θέμης Μπαλασόπουλος
Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Ιωάννης Τσούνης

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια