«Τοίχος», Χοροθέατρο «SALTO FUTURO» Τατιάνας Λοβέρδου

Πηγή: Φεστιβάλ Βύρωνα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ακυρώνεται η προγραμματισμένη για απόψε παράσταση «Τοίχος» από το χοροθέατρο Salto Futuro στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στον Βύρωνα.

Ο «Τοίχος» είναι το θέμα που διαπραγματεύεται η καινούργια παραγωγή της ομάδας χορού SALTO FUTURO της Τατιάνας Λοβέρδου.

Ο «Τοίχος» είναι αυτός που ο καθένας έχει μέσα του και χτίζει γύρω του βάσει των οικογενειακών και κοινωνικών του δεδομένων. Είναι το πλέγμα των πρακτικών και ψυχικών συνηθειών. Έξι διαφορετικοί άνθρωποι, εκπροσωπώντας διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, διαπραγματεύονται τον εγκλεισμό τους, τον «τοίχο» τους. Αυτό είναι και το μοναδικό στοιχείο που τους συνδέει μιας και οι απόπειρες συνάντησής τους καταλήγουν διαρκώς σε αποτυχία. Η μη συνάντηση λύνεται με τη σύγκρουση και τέλος με τη πτώση. Ο «Τοίχος» σπάει εντέλει?

Το video art της Βάνας Κοσταγιώλα, προβάλει και αναδεικνύει με ένα λιτό αλλά και ξεχωριστό τρόπο, αυτή την ανυπόφορη μοναξιά αυτή την ατελείωτη διαδρομή αυτό τον αγώνα πίσω από τον τοίχο.

Συντελεστές:

Χορογραφία: Τατιάνα Λοβέρδου

Video Art: Βάνα Κοσταγιώλα

Φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος

Κοστούμια: Τατιάνα Λοβέρδου

Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Παπαγεωργίου

Χορεύουν :

Άντζελα Σταματάκη

Γιώτα Αλεξίου

Πόλλυ Γιαννακοπούλου

Δρόσος Σκώτης

Δημόκριτος Σηφάκης

Γιάννης Καρούνης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια