Στον Αθηναϊκό ο Ζευγώλης

Πηγή: gazzetta.gr

Ο Αθηναϊκός δεν άργησε να μείνει χωρίς προπονητή, με τον Γιώργο Ζευγώλη να υπογράφει για 2+1 χρόνια και να αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα του Βύρωνα στι γνώριμο μονοπάτι των επιτυχιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των νταμπλούχων Ελλάδος:

«Η διοικούσα επιτροπή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Γιώργο Ζευγώλη που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Αθηναϊκού, για τα επόμενα τρία χρόνια και με τον Σταύρο Γκαρανέ που θα καλύψει τη θέση του γενικού αρχηγού.

Ο 50χρονος καταξιωμένος τεχνικός που ξεκίνησε την πολυετή καριέρα του στους πάγκους, καθοδηγώντας τη γυναικεία ομάδα του Σπόρτιγκ στην κατάκτηση πέντε πρωταθλημάτων και συνέβαλε τα μέγιστα στην αποκαθήλωσή της από τον Παναθηναϊκό (1998), υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας (2+1) χρόνια. Στο βιογραφικό του καταγράφονται η 10ετής επιτυχημένη πορεία του ως προπονητής της Νήαρ-Ηστ, τα εντυπωσιακά αποτελέσματα στη διετία 2003-2005 στον πάγκο του Ιωνικού Ν.Φ., ενώ ο έμπειρος τεχνικός εργάστηκε επίσης στον Ιωνικό Νικαίας, τη Δάφνη, τον Μακεδονικό, τον Κολοσσό Ρόδου, τον Ηλυσιακό και το Αιγάλεω.

Ο Σταύρος Γκαρανές που επιστρέφει στην οικογένεια της ομάδας του Βύρωνα, μετά την θητεία του ως γενικός διευθυντής στη Φ.Ε.Α., ήταν συνεργάτης του Γαβρίλου Καλογερόπουλου πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ο Αθηναϊκός ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1 Κατηγορία και έθεσε τις βάσεις για την πορεία του πρωταθλητισμού που ακολούθησε…».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια