Αντιδρούν στην αύξηση του ωραρίου οι εργαζόμενοι στο Δήμο Βύρωνα

Την απόσυρση του άρθρου 41, που προβλέπει την αύξηση του ωραρίου των εργαζομένων στο δημόσιο, ζητάει με επιστολή του το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Βύρωνας 13/ 5 / 2011

Προς : Τον Πρόεδρο της Βουλής

Τον Υπουργό Εσωτερικών

Τα κόμματα της Βουλής.

Τους ανεξάρτητους βουλευτές της Βουλής

Θέμα: «Να αποσυρθεί το άρθρο 41 του σχεδίου νόμου για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και άλλες διατάξεις.»

Κύριε Πρόεδρε,

Κύριε Υπουργέ,

Κυρίες και κύριοι βουλευτές,

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Βύρωνα εκφράζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεση μας στην αύξηση των ωρών εργασίας των εργαζομένων στο δημόσιο.

Ιδιαίτερα :

Οι εργαζόμενοι στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς με ειδικότητες παιδαγωγικού χαρακτήρα καλούνται να εργαστούν επιπλέον δέκα ώρες την εβδομάδα.

Οι εργαζόμενοι σε βαριές και ανθυγιεινές εργασίες όπως καθαριότητα, χωματερές, νεκροταφεία, κ.λπ., που καλύπτονται από ειδική συλλογική σύμβαση εργασίας που έχουν υπογραφή από την ΠΟΕ ΟΤΑ και το Υπουργείο εσωτερικών (ΦΕΚ 1632-6/8/2009) καλούνται να εργαστούν επιπλέον οκτώ ώρες την εβδομάδα.

Ζητάμε:

  • Την απόσυρση του άρθρου 41 που προβλέπει την αύξηση του ωραρίου των εργαζομένων στο δημόσιο στο υπό συζήτηση σχέδιο νόμου «Για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και λοιπές διατάξεις.»
  • Οι κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων και οι ανεξάρτητοι βουλευτές να καταψηφίσουν το εν λόγω άρθρο και να ζητήσουν ονομαστική ψηφοφορία για το άρθρο αυτό (41) στην Ολομέλεια της Βουλής.

Το Δ.Σ.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια