«Δεν είναι πυροτέχνημα ο Αθηναϊκός»

Πηγή: WePlayBall

Μετά τον ευρωπαϊκό του αποκλεισμό από τον τελικό, ο Αθηναϊκός έχει στρέψει την προσοχή του στις ελληνικές διοργανώσεις με στόχο το νταμπλ. Στο Αλεξάνδρειο διέλυσε τον δεύτερο Αρη με 71-37 και μετά το ματς ο δημιουργός της ομάδας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο προπονητής Γιάννης Κτιστάκης και η πλέι μέικερ Τούλα Καλέντζου μίλησαν στο grbasket για την πορεία της ομάδας.

Δήμητρα Καλέντζου: «Δυστυχώς ένα κακό πεντάλεπτο μας στοίχισε τη συμμετοχή μας στον ευρωπαϊκό τελικό. Γενικότερα οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι άλλου επιπέδου σε σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα που υστερεί. Συμμετέχοντας σε τέτοιου υψηλού επιπέδου διοργανώσεις τα συναισθήματα πάντα είναι θετικά».

Γιάννης Κτιστάκης: «Το κακό πεντάλεπτο μέσα στο Ισραήλ σταμάτησε την πορεία μας προς τον ευρωπαϊκό τελικό. Συνεχίζοντας θέλουμε να κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Νίκος Χαρδαλιάς: «Ο Αθηναϊκός δεν είναι πυροτέχνημα. Είναι δύσκολες οι συνθήκες στα δημοσιοοικονομικά και στους χορηγούς, αλλά εμείς κάθε χρόνο σταθμίζουμε τα δεδομένα και συνεχίζουμε την πορεία μας με στόχο να πρωταγωνιστούμε κάθε χρόνο».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια