Ανακοίνωση της Στάση Βύρωνα για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων

Η Δημοτική Πρωτοβουλία Στάση Βύρωνα δηλώνει αλληλέγγυα στον αγώνα των εργαζομένων του Δήμου, ζητώντας από την δημοτική αρχή να βρει άμεσα λύση και να μη προβεί σε καμία απόλυση προσωπικού.

Η Δημοτική Πρωτοβουλία Στάση Βύρωνα δηλώνει αλληλέγγυα στον αγώνα των εργαζομένων του Δήμου, οι οποίοι συνεχίζουν και κλιμακώνουν τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις.

Η παράταξή μας έγκαιρα είχε προειδοποιήσει ότι η επιβολή του μνημονίου και η εφαρμογή του Καλλικράτη, θα δημιουργούσε τεράστια προβλήματα στη λειτουργικότητα των Δήμων, στην οικονομική τους επάρκεια και αυτοτέλεια, στη διατήρηση του κοινωνικού χαρακτήρα του έργου και των υπηρεσιών τους με συνέπεια την αύξηση της φορομπηχτικής πολιτικής σε βάρος των δημοτών τους και την ιδιωτικοποίηση μέρους των υπηρεσιών τους.

Στην προκειμένη περίπτωση, τα παραπάνω δεν αποτελούν δικαιολογία για τη δημοτική αρχη του Βύρωνα, η οποία, λίγους μήνες μετά την επανεκλογή της, παρουσιάζει ένα αλλαζονικό και αντεργατικό πρόσωπο, αντί να συζητά επί της ουσίας με τους εργαζόμενους για τα ζητήματα που τους απασχολούν, λαμβάνει μέτρα τρομοκράτησης και διάσπασης του αγώνα τους, με άμεσες συνέπειες στην αποτελεσματική λειτουργία του Δήμου και θύματα και τους εργαζόμενους αλλά και τους πολίτες αυτής της πόλης.

  • Καλούμε τη Δημοτική Αρχή άμεσα, να συζητήσει και να βρει λύση προς το συμφέρον των εργαζομένων , οι οποίοι πληρώνουν άμεσα την κρίση.
  • Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να μη προβεί σε καμία απόλυση προσωπικού.
  • Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να αποκλείσει κάθε είδους αυταρχικές μεθόδους και να συζητήσει άμεσα μαζί με τους εργαζόμενους για την εξεύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια