Η ΑΔΕΔΥ καταδικάζει την ποινικοποίηση του αγώνα των εργαζομένων

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Την ποινικοποίηση των αγώνων των εργαζομένων στο Δήμο Βύρωνα καταδικάζει σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ κατηγορώντας τη δημοτική αρχή ότι επιλέγει το δρόμο της αδιαλλαξίας και της σύγκρουσης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η προσφυγή στη Δικαιοσύνη για να κηρυχθούν παράνομες και καταχρηστικές οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων που διεκδικούν την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους, αντί να προωθεί λύσεις επιτείνει τα αδιέξοδα, ενώ τονίζεται ότι το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων του Δήμου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:


Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει την ποινικοποίηση των αγώνων των εργαζομένων στο Δήμο Βύρωνα.

Η Δημοτική Αρχή αντί να δώσει λύσεις στα προβλήματα των εργαζομένων, επέλεξε το δρόμο της αδιαλλαξίας και της σύγκρουσης.

Η παράνομες και καταχρηστικές οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Δήμου που διεκδικούν την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους, επιτείνει τα αδιέξοδα αντί να προωθεί λύσεις.

Σε αυτή την πολιτική όλοι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι αντιπαραθέτουν την αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους, στηρίζουν τον αγώνα των εργαζομένων στο Δήμο Βύρωνα.

Από το Γραφείο Τύπου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια