Πραγματοποιήθηκε η εβδομαδιαία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Βύρωνα

Πηγή: dimarxe.gr

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου η καθιερωμένη εβδομαδιαία σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Βύρωνα.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης συζητήθηκαν λεπτομερώς θέματα που άπτονται στον τρόπο λειτουργίας του Δήμου και των υπηρεσιών του και τις αλλαγές που πρόκειται να επιφέρει ο “Καλλικράτης”, καθώς και διοικητικά και οργανωτικά θέματα σχετικά με τη συγκρότηση και στελέχωση επιτροπών και ομάδων διαχείρισης έργου αλλά και νέων υπηρεσιών, που προβλέπονται από τον “Καλλικράτη”.

Επιπλέον, συζητήθηκαν οι προτάσεις των Αντιδημάρχων και των εντεταλμένων συμβούλων για δράσεις και πρωτοβουλίες στους τομείς της υγείας, της πρόνοιας, του αθλητισμού, της παιδείας κ.τ.λ. ώστε να καταρτιστεί το Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης του Δήμου, ενώ άναψε το “πράσινο φως” για την έναρξη διαβούλευσης από μηδενική βάση τόσο για τα θέματα και το νέο σχέδιο καθαριότητας για την πόλη όσο και για τον νέο ΟΕΥ του Δήμου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια