Υποκλοπές στο διαδίκτυο

Αναστάτωση δημιούργησε στο διαδίκτυο η διαρροή ηχογραφημένης συνομιλίας, που κυκλοφόρησε στην ιστοσελίδα ΥouTube. Στο επίμαχο ηχητικό βίντεο φέρεται να συνομιλεί  ο επικεφαλής της παράταξης «Βύρωνας – Καθαρή Επιλογή», Παναγιώτης Κόνσουλας, με την καλλιτεχνική Διευθύντρια του Πνευματικού Κέντρου, Τασία Σαρρίδου, σχετικά με τα οικονομικά του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Βύρωνα.

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Στάση Βύρωνα» (βλ. εδώ) καθώς και η παράταξη «Βύρωνας – Καθαρή Επιλογή» (βλ. εδώ).

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

6 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
sotos21

Να σας ενημερώσω ότι ο κ. Κόνσουλας στέλνει sms με αποστολέα το site σας για το που μπορεί κανείς να βρει την υποκλοπή!!

για το που μπορει να βρει κανεις την υποκλοπη ειναι ευκολο πραγμα για το που μπορουμε να βρουμε τα κλεμμενα χρηματα του βυρωνιωτικου λαου τ

που μπορει να βρει κανεις την υποκλοπη ειναι ευκολο, που μπορει να βρει κανεις τα κλεμμενα χρηματα του βυρωνιωτικου λαου, οπως ακουμε να δηλωνεται, θα μας το πει κανεις??????

mikrasiatis

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ????????
ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΚΟΥΒΕΝΤΑ???????
ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Κ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ????
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?????
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ πως καποιοι συμπολιτες μας ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ το δεντρο, και ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΑΣΟΣ. Στην προκειμενη περιπτωση η υποκλοπη θεωρω οτι είναι ΠΤΑΙΣΜΑ μπροστα στη διασπαθιση και στο “παντελονιασμα” δημόσιου χρήματος μετά την αποφορολογηση των εισιτηρίων του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΥΡΩΝΑ, οπως ολοι ακουσαμε οτι γινεται, και απορουμε που κανεις δεν μιλαει για το εγκλημα αυτο.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ισως και ΛΥΠΗΡΟ, θα λεγαμε, για πολιτικες παραταξεις οπως η ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ που εχουν τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ σημαια τους και πρωτοι εκεινοι με τον κ. Σταθοπουλο κατηγγειλαν τετοια φαινομενα, τωρα να κρατουν τετοια σταση , ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ και να αφηνουν την ουσια του θεματος δηλ. τη “ΡΕΜΟΥΛΑ” που γινεται στο ΠΝ. ΚΕΝΤΡΟ ΒΥΡΩΝΑ εδω και 25 χρονια κατα δηλωση της υπευθυνης διευθυντριας στο απυροβλητο. Ισως επειδη η παραπανω κυρια προερχεται απο το χωρο?
Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ συντροφοι μας αγγιζει ολους.
Επειτα στο Δημο γινονται και αλλες παρανομιες που εχουν καταγγελθει εδω και καιρο και απο το Σωματείο των Εργαζομενων κ οχι μονον,οπως:
– Ανασφαλιστοι εργαζομενοι στο Νεκροταφειο , στο Θεατρο Βραχων, στους παιδικους σταθμους.
– Υπερωριες πλασματικες σε ημετερους
– Χηρευουν θεσεις διευθυντων και τμημ/ρχων και δεν καλυπτονται
– Δανεια με εγγυηση την τακτικη επιχορηγηση
– Γινονται ασφαλτοστρωσεις με λεφτα της Νομαρχιας για ΑΜΕΑ
– γινονταιγεφυρες που κοστιζουν στο βυρωνιωτικο λαο 1.000.000 ΕΥΡΩ και στα 50 μετρα υπαρχουν υπογειες διαβασεις
– δΗΜΟΠΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΕ 5.500 Ε/Τ.Μ. σε δικο μας οικοπεδο
-Πεταμενα χρηματα του Βυρωνιωτικου λαου σε πολυχλιδη εντυπα για τα οποια δεν γνωριζουμε απο που προερχονται τα χρηματα
-Εγκαινιαζονται κολυμβητηρια σε ξενες εκτασεις
– Το Νομικο προσωπο δεν ελεγχεται απο τον Επιτροπο παρα μονο η Κεντρικη Διοικηση
και αλλα πολλα που κατα καιρους διαβαζουμε στις τοπικες εφημεριδες, οπως για παραδειγμα στις ΔΙΑΔΡΟΜΕς ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 10 ΣΕΛ. 10 , ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ

Ο ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΗΣ

Agalmatakia67

Αγαπητέ Μικρασιάτικη αυτή σου η τοποθέτηση αφορά το Vironas.gr ή κάποιον τρίτο ?
Θα ήθελα να το διευκρινήσεις σε παρακαλώ γιατί ακούγετε σαν αιχμή σκοπιμότητας …

QUOTE:
“ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Κ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ????”

Agalmatakia67

Επειδή πέρασε αρκετή ώρα χωρίς απάντηση αλλά το σχόλιο παραμένει, πρέπει με πρωτοβουλία μας να διευκρινίσουμε μερικά θέματα που αναφέρθηκαν πριν δημιουργηθούν παρανοήσεις …

Λοιπόν αγαπητέ

Όπου εσύ χρησιμοποιείς την λέξη «αβίαστα» ,αντιπαραθέτουμε πολύ προβληματισμό, ανιδιοτελές ενδιαφέρον, και συζητήσεις ωρών ,πίσω από κάθε ενέργεια μας εδώ και κάποια χρόνια .

Αυτό είναι που έχει κάνει το Βύρωνας.gr αυτό που είναι, δηλαδή ανεξάρτητο, καθαρό και ανοικτό προς όλους.

Εμείς ως θεματοφύλακες αυτής της προσπάθειας παρακολουθούμε με διακριτικότητα και διαχειριζόμαστε με αληθινό ανιδιοτελές ενδιαφέρον, ότι θέλουμε να ανήκει σε όλους, αυτό μας έλειπε και αυτό φτιάξαμε ,περνώντας από πολλές δυσκολίες .

Όποτε κάποιοι προσπάθησαν να το «νοικιάσουν» ή να το «μειώσουν» πήραν την ίδια απάντηση…

Θα σε παρακαλούσαμε να είσαι πιο προσεκτικός έστω και αν δεν ικανοποιήθηκες, μπορείς όμως να κρατήσεις ότι όλοι είμαστε εδώ ,για τον Βύρωνα και μόνο !

Ανεξάρτητα από τις προσωπικές μας θέσεις, βλέψεις ,σκοπιμότητες, έτσι θέλουμε αυτό τον «κοινό μας χώρο» ,γιατί αυτός ο χώρος σου ανήκει , σε εσένα και σε όλους μας .

Γιατί δεν ήταν, δεν είναι και θα προσπαθήσουμε να μην γίνει, ποτέ για νοίκιασμα…, παρέχεται δωρεάν και το κόστος το πληρώνει το ενδιαφέρον και η αγάπη όλων μας για τον Βύρωνα και μόνο.

Με φιλική διάθεση

east

Ποιός είναι ο αντίπαλός σας κύριοι;;;
Η Στάση Βύρωνα, που σε τελευταία ανάλυση πρώτη ανέδιξε το θέμα για το Πνευματικό Κέντρο, κατέθεσε προτάσεις και έχει θέσεις, ή κάποιοι άλλοι;;;
Όσο κι αν υπάρχουν ευθύνες υπαλλήλων, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ;;;
Η υποκλοπή αυτή καθεαυτή και η αναπαραγωγή της στο διαδίκτυο, δεν είναι παρανομία που επισύρει ποινή φυλάκισης έως και δέκα ετών;;;
Όταν η υπόθεση βρίσκεται στο ΣΔΟΕ, το θέμα δεν γίνεται ζήτημα προεκλογικής εκμετάλευσης;;;
ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ …
Ακόμα και για κάποιους που καμώνονται εκ των υστέρων τους άφθαρτους και αμόλυντους εκ του ασφαλούς….