Χορωδία ΚΑΠΗ Βύρωνα

Πηγή: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βύρωνα

Φέτος συμπληρώνονται τα 30 χρόνια από τότε που ξεκίνησε στο Δήμο Βύρωνα ο θεσμός των ΚΑΠΗ. Τριάντα χρόνια γεμάτα αγάπη και φροντίδα για τα άτομα της τρίτης ηλικίας. Με την στήριξη και τη συμπαράσταση της εκάστοτε δημοτικής αρχής και τις αέναες προσπάθειες των εργαζομένων, καταφέραμε ο θεσμός να παγιωθεί και να καταξιωθεί στα μάτια των ηλικιωμένων του Βύρωνα και των οικογενειών τους. Ταυτόχρονα γίνετε σοβαρή προσπάθεια ν’ αξιοποιηθούν ιδιαίτερες δυνατότητες των μελών  και τα ταλέντα τους. Λειτουργούν ομάδες χειροτεχνίας και ζωγραφικής, ομάδα θεάτρου και χορού και ομάδα χορωδίας την οποία και θα παρακολουθήσουμε την Παρασκευή 1/10 στη πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Ταπητουργείου).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΑΝΓΒΙΝΑΤΣΟΥ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΣΑΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΑ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΗ!

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΑΝΓΒΙΝΑΤΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ,ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ(ΒΟΥΤΖΑ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΑΤΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ ! ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΧΘΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΣΤΟ YOUTUBE KAI ΕΝΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ BINTEO TΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΙΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ 4ΦΩΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ,Γ.ΣΑΝΓΒΙΝΑΤΣΟΥ.
ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΝΙΚΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΜΑΣ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΑΝΓΒΙΝΑΤΣΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΦΕΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ,ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΙΝ….ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΑΝΓΒΙΝΑΤΣΟΥ